Skip to content

Efterårets profil ifølge SPORT LIVE

Facebook
Foto: Mads Thor Knudsen – Thorfoto – Grafik: Nikolaj Moll

SPORT LIVE har i deres seneste udgave af kanalens ugentlige basketmagasin ´Overtime´ kåret ´Efterårets hold´ og ´Efterårets Profil´ i Basketligaen.

Sidstnævnte pris gik til Randers Cimbria-stjernen Steven Green, der har domineret hidtil i denne sæson. Den amerikanske profil, der tidligere på sæsonen slog rekorden for flest point i en kamp, har imponeret stort, og han har derfor været svær at undgå i snakken om ´Efterårets profil´.

“SPORT LIVE har peget på Steven Green som Efterårets Profil i Basketligaen. Der har været mange spillere om buddet, men vi kommer ikke uden om, at Steven Green har skilt sig ekstra meget ud dette efterår. Alene hans imponerende pointrekord på svimlende 52 point fortæller meget om, hvilket efterår, han har haft,”

“Ni ud af 14 kampe med 25+ point. Jeg forstår godt, at Randers har haft ham i kikkerten i fire år. En fantastisk spiller” siger basketredaktør på SPORT LIVE, Jonas Kvist.

Du kan se den seneste episode af ´Overtime´, hvor de kyndige folk hos SPORT LIVE snakker om de to priser, lige her.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for