Skip to content

Efterårets hold ifølge SPORT LIVE

Facebook

SPORT LIVE har i deres seneste udgave af kanalens ugentlige basketmagasin ´Overtime´ kåret ´Efterårets hold 2023´ i Basketligaen.

Efterårets hold i Basketligaen består af følgende:

G: Steven Green, Randers Cimbria
G: Gage Davis Horsens IC
F: Jaden Edwards, BMS Herlev
F: Dylan Van Eyck, Svendborg Rabbits
C: Lagio Grantsaan, Team FOG Næstved
Cheftræner: Mads Andersen, Svendborg Rabbits

De to guard-positioner er besat af to af årets Most Valuable Player-kandidater i Steven Green og Gage Davis, der begge har taget ligaen med storm. Sidstnævnte har gang i sin anden sæson i Basketligaen, og Horsens IC-stjernen er ingenlunde faldet i niveau, siden han tørnede ud for HIC tilbage i 2020.

De to forwards har ligesom de to guards noget til fælles, idet både Edwards og Van Eyck først kom igang for deres respektive hold i november, og begge forwards satte hurtigt et positivt aftryk efter de ligadebuten.

Holdets center er Team FOG Næstveds Lagio Grantsaan, der har været garant for solide præstationer i denne sæson.

Sidst men ikke mindst skal der til et hold være en træner på sidelinjen, og i dette tilfælde er valget faldet på manden i spidsen for Svendborg Rabbits, Mads Andersen.

Er du interesseret i at høre, hvordan SPORT LIVE er endt på netop disse seks personer til ´Efterårets hold´, kan du se den seneste episode af ´Overtime´ lige her.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for