Skip to content

Værløse slog Randers og holder Playoff A-drømmen i live

Facebook
Arkivfoto: Thorfoto – Mads Thor Knudsen

Vind eller vink farvel til Playoff A.

Det var vilkårene for Værløse Blue Hawks, der søndag mødte Randers Cimbria i en kamp, der kunne afgøre, hvordan Playoff A ville se ud.

Endte sejren hos Randers Cimbria, måtte Værløse Blue Hawks slukke drømmen om Playoff A og nøjes med Playoff B-deltagelse, men Blue Hawks er i live i kampen om det lidt sjovere slutspil.

Således leverede sjællænderne en suveræn indsats og besejrede Randers Cimbria med 79-80. Anført af Balsa Veljic, Adam Heede-Andersen, der er udtaget til det danske landshold, Simon Schwartz og Karl Boje Formann viste Værløse, at de et et hold, der er bygget af noget helt særligt.

Balsa Veljic, der startede på bænken for Værløse, noterede sig for 17 point, ni point og fire assists. Adam Heede-Andersen leverede 15 point og ti assists.

Randers´ Bakary Camara leverede sin bedste kamp, siden han vendte tilbage til Basketligaen, med 24 point, 13 rebounds og seks assists.

Med sejren til Værløse er intet afgjort i Playoff A.

Find stats fra kampen mellem Værløse og Randers her.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken