Skip to content

Ugens tv kamp BK Amager vs. Værløse Blue Hawks

Facebook

Et hungrende hjemmehold.

I dag står BK Amager foran deres første tv kamp på hjemmebane i længere tid, og deres sæson er ikke helt gået, som forventet hidtil. Det er dog et Amager mandskab der forstår at finde nogle positive ting selv ved nederlag. De er 0 for 5 i sæsonen indtil videre og tog i sidste uge underbemandet turen til Svendborg, hvor et utroligt velspillende Rabbits hold ventede. Flere havde formentlig spået om et større nederlag til udebaneholdet, men BK Amager viste, at de godt kunne bide fra sig. BK Amager vinder derimod tredje og fjerde periode, hvilket resulterede i et 19 points nederlag. Det er det gode spil fra anden halvleg, som BK Amager skal prøve at føre med videre til tv kampen torsdag aften.  De to bedst scorende fra hjemmeholdet er Andreas Amundsen med 15.7 point og 3.7 rebounds, efterfulgt af Jordan Dallas med 13.8 point og 12.4 rebounds.

Værløse Blue Hawks kunne i sidste kamp næsten smage sejrens sødme, da de var rigtig tæt på at få hentet Horsens IC i de sidste minutter af kampen. Værløse viste i sidste kamp, at de i den grad kan spille på bredden. Med en bænk der scorede hele 44 point, vil der formegentlig hele tiden være friske ben på banen fra udeholdet. For Værløse Blue Hawks er det lige nu den unge Mikkel Hauge, der lægger flest point i kurven med et snit på 14.6 og 2.4 rebounds. Dette stærkt efterfulgt af Asbjørn Nerlov med 14.4 point og 2.6 rebounds.

Se kampen på Danmarks nye basketball kanal SPORT LIVE torsdag d. 28. oktober kl. 19:15. Inden kampstart kan du ligeledes se basketmagasinet OVERTIME kl. 18:30, hvor BK Amagers Magnus Bjørnå er på besøg i studiet.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken