Skip to content

TV-kamp: Team FOG Næstved kan spille sig i finalen med en sejr

Facebook

Mandag aften kan Team FOG Næstved på hjemmebane i Arena Næstved skrive sig ind i historiebøgerne. Med en sejr over Randers Cimbria er de nemlig klar til DM-finalerne for første gang i klubbens historie. Situationen er således ikke hverdagskost for folkene i og omkring den sydsjællandske klub.

Semifinalenserien mellem Næstved og Randers står lige nu 2-0 i Næstveds favør, og mandagens brag kan derfor afgøre holdenes skæbne.

Team FOG Næstved – Randers Cimbria har tipoff kl. 19:15 og vises på Danmarks basketball kanal SPORT LIVE. Kanalen begynder optakten fra 19:00.

Opgøret kan derudover også ses på Jysk Fynske Mediers (JFM) hjemmesider, såsom Stiften.dk, amtsavisen.dk.

Team FOG Næstved står lige nu i en gunstig position med tre matchbolde, mens vilkårene for Randers er noget anderledes: vind eller forsvind. Næstved har sejret i seriens første to kampe, men Andy Hipsher´s tropper har været presset i bund i store dele af begge kampe.

I starten af fjerde periode i kamp så Randers ud til at løbe med sejren foran med dobbelte cifrene, men Næstved kom tilbage i kampen og forsvarede hjemmebanen med en 89-81-sejr. I torsdags fandt seriens anden kamp sted, og her var det nok engang tæt. Kampen bølgede frem og tilbage, og efter de første tre perioder var det helt lige.

Desværre for Randers viste Næstved klassen i fjerde periode og sikrede sig endnu en sejr, der nu har givet dem muligheden for at lukke og slukke for semifinaleserien med en sejr mandag aften.

Kamp tre i semifinaleserien har tipoff 19:15.

Masser af god basket

Basketligaens anden semifinaleserie mellem Bakken Bears og Horsens IC spilles ligeledes mandag aften. I Aarhus kommer Horsens IC på besøg, og De Gule står i akkurat samme situation som Randers Cimbria. Vinder Bakken Bears i aften, er de klar til en finaleserie, da de er foran 2-0 i serien.

Skulle det blive til sejr til både Bakken og Næstved i aften, skal Horsens IC og Randers Cimbria mødes i årets bronzekamp.

Der er altså masser på spil i aftenens semifinaler.

Flere artikler