Skip to content

TV-kamp: Svendborg Rabbits møder Team FOG Næstved

Facebook

Onsdag er der igen basketball på SPORT LIVE. Svendborg Rabbits tager onsdag aften imod Team FOG Næstved, der tager turen til det sydfynske.

Der er lagt op til et brag af en kamp, når de to hold, der begge satser på medaljer i år, støder sammen i Kaninhulen. 

Ikke nok med at, at det er to hold, der drømmen om, at spille med i den absolutte topstrid i år, så er det ligeledes en kamp, hvor Næstved håber på at forblive ubesejret. Hvor de regerende vicemestre fra Svendborg indledte sæsonen med et nederlag til BK Amager, har Team FOG Næstved vundet alle deres tre kampe indtil nu.

Svendborg er dog – på papiret – deres sværeste modstander hidtil.

Svendborg fik sæsonens første sejr hjemme mod Randers i deres seneste kamp. Her var det Svendborg-debutanten Tyrell Kirk, der blev den store helt, da han ramte en treer i kampens døende sekunder og sørgede for sejren.

Fenton Bradley JR var en vigtig mand for Rabbits i den kamp, hvor amerikaneren stod for 17 point og ni rebounds. Han var også effektiv bag trepointslinjen, hvor han ramte tre af sine fire forsøg.

Team FOG Næstved hentede søndag deres tredje sejr på stribe, da de sendte BMS Herlev hjem med et 114-82 nederlag i bagagen. Særligt kampen omkring de offensive rebounds vandt Næstved mandskabet stort. De fik hele 18 offensive rebounds, og syv af dem stod James Lull for.

Zach Rollins blev topscorer for det vindende Næstved-hold, da han scorede 22 point. Derudover stod Mike McGuirl for 19 point.

Netop Mike Mcguirl er ligaens mest scorende spiller i skrivende stund. McGuirl har i Næstveds tre kampe stået for i alt 65 point, hvilket giver ham et gennemsnit på 21,7 point per kamp. Det er dog BMS Herlev-stortalentet Marqus Marion, der har det højeste pointsnit med 26 point per kamp.

Derudover har Næstved to spillere yderligere i toppen af scoringslisten. Her er der tale om Ian Rogers Dubose og Rodney Chatman, der står for 20,3 og 19,7 point per kamp.

Opgøret mellem de to hold har tipoff kl. 18:15. SPORT LIVE sender fra kl. 18:00.

Flere artikler

Geof Kotila er gået bort

Kære Alle Det er med stor sorg at vi må meddele at Geof Kotila er gået bort. Vores tanker er hos familien