Skip to content

TV-kamp: Søndersøhallen danner ramme om ugens TV-brag

Facebook

Torsdag aften blænder SPORT LIVE atter en gang skærmen op for basketball fra Basketligaen.

Værløse Blue Hawks byder BMS Herlev velkommen til aftenens kamp.

Kampen spilles i Søndersøhallen, og der er kampstart klokken 19:15, men SPORT LIVE åbner for de basketglade seere klokken fra kl. 19:00.

BMS Herlev kan stikke af fra Værløse med en sejr i aftenens kamp, hvorimod Værløse med en sejr kan indhente BMS Herlev på point.

Kampen i aften er en direkte placeringskamp mellem de to klubber. BMS Herlev sidder forud for kampen på femtepladsen med ti point, mens Værløse er syver med otte point.

Hjemmeholdets store sejre i sæson starten

Dagens hjemmehold fra Værløse har haft en lidt blandet start på sæsonen.

De er inden dagens kamp placeret på en syvendeplads i Basketligaen, og de har vundet fire ud af deres ni kampe.

Det sjællandske mandskab har stået for to af sæsonens største overraskelser, da de har slået den seneste sæsons to finalister, Bakken Bears og Svendborg Rabbits.

Begge disse kampe blev vundet på hjemmebane, så der er håb for, at den gode hjemmebaneform fortsætter.

Imidlertid har holdet også tabt mod Bears Academy og BC Copenhagen – kampe de gerne skulle have vundet i kampen om top seks. Spillet har været ganske fornuftigt i løbet af sæsonens første ti runder, men der er også plads til forbedringer, så de direkte konkurrenter om sjettepladsen i ligaen ikke får to point fra et møde med Blue Hawks.

Noget, som BMS Herlev netop vil forsøge at opnå onsdag aften i Søndersøhallen.

Den mest scorende spiller for Værløse Blue Hawks indtil videre i denne sæson er Mikkel Hauge, der snitter 16,2 point per kamp.

Derudover har Karl Boje Formann og Adam Heede-Andersen også gang i en stor sæson.

Stortalentet Marqus Marion fører an

Dagens gæster fra BMS Herlev har været en af sæsonens store oplevelser indtil nu.

Anført af en storspillende Marqus Marion og August Haas har BMS Herlev vundet fem af deres otte kampe, hvilket er yderst imponerende.

BMS Herlev har ligesom Værløse også slået både Svendborg Rabbits og Bakken Bears. Begge kampe blev ligeledes vundet på hjemmebanen.

Ugens TV-kamp står altså mellem to hold, der har vist evnerne til at slå sidste sæsons to bedste mandskaber, så når de rammer dagen, er loftet højt.

Marqus Marion snitter 19.3 point og 8,3 rebounds per kamp, og August Haas snitter 6,3 assists per kamp, så det er et godt samarbejde, som Værløse skal forsøge at stoppe.

Kampen har tipoff kl. 19:15.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for