Skip to content

TV-kamp: Randers kæmper for at øge forspringet

Facebook

Torsdag aften byder Basketligaen atter en gang på top underholdning, når Basketligaens førerhold, Randers Cimbria, tager imod den seneste sæsons finalister fra Svendborg Rabbits.

Randers kan med en sejr i aftenens kamp sætte sig i en yderst fordelagtig førerposition i Basketligaens Playoff A 1-6, men Svendborg Rabbits forsøger at fange Horsens IC, der i skrivende stund er otte point foran Kaninerne fra Sydfyn.

Randers Cimbria har startet slutspillet i Basketligaen med to sejre og et enkelt nederlag – nederlaget kom mod Bakken Bears. Til sammenligning står Svendborg noteret for én sejr og ét nederlag. Svendborg blev besejret af Horsens IC.

Der er kampstart klokken 19:15, og kampen kan ses på SPORT LIVE, hvor der er optakt fra klokken 19:00.

Kampen kan ligeledes ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, såsom Amtsavisen.dk.

Link til kampen på Amtsavisen.dk

To højtscorende mandskaber

De to hold, der krydser klinger torsdag aften, er oftest garant for en masse god offensiv basket, hvor pointene står i kø for at komme på scoringstavlen.

Begge mandskaber har haft tur i den offensive ende i denne sæson, hvilket kan ses ved, at Randers Cimbria er indehavere af ligaens tredje bedste offensiv med 89,1 point per kamp, mens Svendborg Rabbits er indehavere af ligaens fjerde bedste offensiv med 88,4 point per kamp.

Randers Cimbria har tre spillere i top ti på scoringslisten, da både Josh Fortune, der for nyligt blev kåret som Fullcourt Player of the Month, Jonathan Klussmann og Brandon Norfleet snitter over 17 point per kamp. Hos gæsterne er den eneste repræsenterede spiller Devin Whitfield, der ligger på fjerdepladsen, hvor han snitter 20,1 point per kamp.

Mens Randers kæmper for at udbygge forspringet i ligaen, kæmper Svendborg for at holde håbet om top fire – og dermed en semifinaleplads – i live, selvom det ser svært ud.

Se kampen på SPORT LIVE fra 19:00, hvor der er kampstart klokken 19:15.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets