Skip to content

Tv-kamp: Næstved kommer på besøg – Kan BK Amager drille favoritten?

Facebook

BK Amager fik endelig smagt sejrens sødme, da de i sidste runde besejrede BMS Herlev med 98-96. Amagerkanerne, anført af Andrew Sims, Oscar Quackenbush og Lens Aboudous, kæmpede en svær kamp mod et Herlev-hold, der gav dem kamp til stregen.

Men Amager trak det længste strå og fik sig en tiltrængt sejr.

Dermed er der nu ingen hold i Basketligaen, der ikke har vundet en kamp i Basketligaen i denne sæson.

Torsdag aften skal BK Amager forsøge at hente endnu en sejr, når de hjemme i Amagerhallen tager imod Team FOG Næstved, der er inde i en stime på tre sejre i Basketligaen. Samlet har Næstved vundet ni ud af 12 af deres kampe.

Næstved går ind til kampen som storfavoritter, men BK Amager har fået tanket lidt selvtillid, så det bliver spændende at se, om de kan give deres fans en tidlig julegave – hvis ikke med en sejr, så med en tæt og underholdende kamp i Amagerhallen.

De to mandskaber mødtes senest i sidste måned, hvor Team FOG Næstved sejrede overlegent med 113-87. Men BK Amager leverede en god indsats i både anden og tredje periode, hvor de fulgte godt med Næstved.

Opgøret mellem BK Amager og Team FOG Næstved er ugens tv-kamp på SPORT LIVE. Du kan følge med i dækningen af kampen fra kl. 19:00 på SPORT LIVE eller Jysk Fynske Mediers hjemmesider, fx. Stiften.dk.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken