Skip to content

TV-kamp: Kaninerne får besøg af tredjepladsen

Facebook

Slutspillet er godt igang i Basketligaen, og mandag aften er der igen slutspilsbasketball fra Basketligaen på SPORT LIVE, når kanalen viser Svendborg Rabbits mod Team FOG Næstved.

Kampen sættes igang kl. 19:15, men SPORT LIVE blænder op med optakt fra kl. 19:00.

Opgøret kan også ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, fx Stiften.dk.

Aftenens kamp i Rise Sparekasse Arena i Svendborg er den ene af to topkampe fra Basketligaen mandag aften. I Forum Horsens krydser hjemmeholdet Horsens IC klinger med Randers Cimbria, så de danske basketfans bliver i den grad forkælet denne mandag.

Svendborg Rabbits har brug for point

Der er lagt op til et brag af en kamp på Fyn, når Team FOG Næstved i aften kommer på besøg. Kampen er mellem Basketligaens nummer tre og fem, og det lavest rangerede hold, Svendborg Rabbits, har brug for en sejr, hvis de fortsat skal have en matematisk og teoretisk mulighed for en semifinaleplads, så der er umanérligt meget på spil.

I sidste spillerunde tabte Svendborg Rabbits snævert på udebane til Randers Cimbria med 87-89, mens de i runden forinden ligeledes måtte se sig besejret – den gang til deres direkte modstander om fjerdepladsen, Horsens IC.

Se den foreløbige stilling i Playoff A herunder:

Derfor har Rabbits hele otte point op til Horsens IC på fjerdepladsen, hvilket betyder, at Horsens IC skal gå på en horribel stime af nederlag, alt imens Svendborg Rabbits skal formå at få sat nogle point på kontoen.

Der er fortsat 14 point at spille om i Playoff A, så det er ikke muligt, og sådan som Basketligaen er forløbet i denne sæson skal man aldrig sige aldrig.

Modsat Svendborg ser det markant lysere ud for Team FOG Næstved, der sidder på tredjepladsen i Playoff A med 36 point – fire point flere end HIC på tredjepladsen og med 12 point ned til Svendborg på femtepladsen.

Dertil er det værd at nævne, at Team FOG Næstved går ind til Playoff A-braget mod Svendborg ovenpå en sejr mod mægtige Bakken Bears i sidste spillerunde, så Næstved er i den grad fulde af selvtillid og ikke mindst inde i en velspillende periode.

For Næstveds vedkommende er en sejr ikke blot vigtigt i forhold til at sikre en top fire-placering, da ligaens fjerdeplads ramler sammen med førstepladsen i den kommende semifinale, mens nummer to og tre skal duellere om en finaleplads.

Svendborg Rabbits – Team FOG Næstved har tipoff kl. 19:15 på SPORT LIVE.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets