Skip to content

TV-kamp: Kan Næstved spille sig i finalen?

Facebook

Team FOG Næstved missede den første matchbold, da de i mandags fik sig en ordentlig afklapsning på 97-63 mod Randers Cimbria. Semifinaleserien mellem det østjyske og sydsjællandske hold står nu 2-1 i sjællandernes favør, og torsdag aften har Andy Hipsher´s tropper endnu en gang muligheden for at slukke for Randers´ finaledrømme.

For at det bliver en realitet skal de i dag, torsdag, på udebane slå Randers Cimbria og sikre sig en samlet sejr på 3-1 i serien. Men ovenpå en så komfortabel sejr i mandags må der igen være tro på tingene i Randers-lejren efter to skuffende nederlag i træk i seriens indledning.

Der vil derfor være garanti for drama, når der er tipoff til kamp fire i semifinaleserien mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved i dag kl. 19:15. Kampen vises på SPORT LIVE, der blænder op for optakt kl. 19:00.

Kampen kan dertil ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, såsom Stiften.dk og Amtsavisen.dk.

Spændende serie

Det eneste, der står mellem Team FOG Næstved og den første finaleserie i klubbens historie, er én sidste sejr mod Randers Cimbria. Men det er selvfølgelig lettere sagt end gjort.

Dog har Næstved sat sig selv i en fordelagtig position, efter de vandt i seriens første to kampe. Fælles for de to opgør er, at de var meget tætte og med adskillige føringer skiftevis, men Næstved hang i og trak det længste strå. I mandagens kamp tre var kampbilledet dog et andet.

Randers Cimbria havde ryggen mod muren og var på vej mod et slutspilsexit, men kronjyderne ville det anderledes og gav semifinaleserien atter spænding. Randers sejrede som tidligere nævnt med 97-63, og kampen var på mange måder en atypisk af slagsen for Næstved, der over sæsonen snitter omkring 100 point per kamp.

Var mandagens nederlag en horribel off-day for Næstved, eller har Randers fundet opskriften på sejr? Sikrer Team FOG Næstved sig deres første plads i en finale i Basketligaen torsdag aften? Kan Randers tvinge serien ud i en altafgørende vind eller forsvind-kamp fem?

Disse spørgsmål har vi måske svar på sent i aften.

Kamp fire i serien mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria har tipoff kl. 19.15.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for