Skip to content

TV-kamp: Kan Bjørnene tage revanche mod Kaninerne?

Facebook

Mandag aften mødes Bakken Bears og Svenborg Rabbits for anden gang på fem dage. I torsdags var det i kaninhulen, men den her gang er det i Smilets By. Svendborgs skæbne er afgjort, men Bakken Bears har stadig alt at spille for i mandagens TV-kamp på SPORT LIVE.

Kampen er denne uges TV-kamp på SPORT LIVE, hvor du allerede kan se optakt til kampen fra klokken 18:15, hvorefter kampen begynder klokken 18:30.

Opgøret kan også ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, såsom Århus Stiftstidende eller Fyns Amts Avis.

Uhyre spændende i toppen

Selvom semifinalerne i Basketligaen nærmere sig med hastige skridt, så er der intet, som er afgjort i toppen endnu. Bakken Bears lå ellers lunt til i toppen, inden de i torsdags tabte til Svendborg Rabbits. Så nu er de forsvarende mestre tvunget til at vinde, hvis de vil genvinde ligaens førsteplads.

Skulle det blive til en Bakken Bears-sejr over Svendborg Rabbits, rykker bjørnene op på ligaens førsteplads. Men de ligger ikke alene deroppe. For både Randers Cimbria og Team FOG Næstved har 46 point, hvilket Bakken Bears også får, hvis de slår Rabbits. Men på grund af bedre indbyrdes opgør, så vil Bakken Bears overtage førstepladsen.

Slut af med manér

Sidste sæson finalister fra Svendborg har ikke det store at spille for. De ligger på ligaens femteplads, og kan ikke nå Horsens IC, der ligger på fjerdepladsen.

Men selvom semifinaler ikke er en mulighed, så viste Svendborg Rabbits, at de ønsker at afslutte denne sæson med manér, da de i sidste hjemmebanekamp i Rise Sparekasse Arena besejrede Bakken Bears i et dramatisk opgør.

Så Svendborg Rabbits har allerede haft stor indflydelse på dette års semifinaler, selvom de ikke er en del af dem selv. Og med endnu en sejr over Bakken Bears i mandagens opgør, kan Svendborg Rabbits vende magtbalancen i toppen af ligaen.

Der er tipoff i aftenens TV-kamp klokken 18:30 på SPORT LIVE.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for