Skip to content

TV-kamp: Kampen om førstepladsen

Facebook

Tirsdag er det tid til basketball på SPORT LIVE, når kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved skydes i gang klokken 19:15.

Klokken 19:00 tænder vi op for tirsdagens storkamp, hvor vinderen tager førstepladsen i Basketligaen.

Der er altså mere end blot sejren på spil i dagen topbrag. Kampen spilles i Sparekassen Danmark Basketball Center.

Tæt topstilling

Det forsvarende danske mestre fra Bakken Bears er inden aftenens kamp placeret på en delt andenplads sammen med både Horsens IC og Randers Cimbria.

Team FOG Næstved er inden tirsdagens brag Basketligaens førehold, og de har to point ned til de tre hold på andenpladsen.

Næstved kan altså med en sejr skabe afstand til konkurrenterne, mens Bakken Bears med en sejr vil tage førstepladsen, da de vil være bedre indbyrdes med Næstved-mandskabet.

Ligaens bedste forsvar mod ligaens bedste angreb

At Team FOG Næstved ligger nummer et skyldes uden tvivl, at de har startet sæsonen utrolig effektivt i den offensive ende af banen.

Mike McGuirl er ligaens topscorer, og han har startet sin karriere i Næstved med et brag. Inden dagens kamp scorer han i gennemsnit 22,8 point per kamp.

Ved sin side har han både Rodney Chatman og Ian Dubose, der henholdsvis snitter 21,8 og 19,0 point per kamp. I gennemsnit har Næstved-holdet scoret 102 point per kamp i Basketligaen, hvilket vidner om et højt niveau.

Bakken Bears scorer i gennemsnit 96 point per kamp, men har været ligaens bedste hold målt i den defensive ende.

Bakken Bears tillader i gennemsnit modstanderholdet at score 71 point per kamp, hvilket er ligaens laveste snit. Til sammenligning scorer modstanderholdet i snit 83 point mod Næstved.

Børnenes aften i Aarhus

Som en bonus til aftenens topkamp afholder Bakken Bears sin årlige Teddy Bear Toss-begivenhed, som er et event de afholder i samarbejde med Børnenes kontor.

Ved den første Bakken Bears’ treer er der bamseregn, hvor publikum kaster bamser på banen. Bamserne går til julegavehjælp til danske familier.

Kampen på SPORT LIVE har tipoff kl. 19:15.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets