Skip to content

Tv-kamp: Kæmpe brag på SPORT LIVE – Næstved gæster Horsens IC i kamp om topplacering i grundspillet

Facebook
Foto: MJ Horsens – Bent Adolfsen

Topopgør

Nummer tre mod nummer fire. Horsens IC mod Team FOG Næstved.

Der er al god grund til at tune ind på SPORT LIVE, når der kl. 19:15 er tipoff til en af ugens store kampe fra Basketligaen.

Allerede fra kl. 18:45 er der basketball på SPORT LIVE, når kanalen sender deres ugentlige basketmagasin ´Overtime´, hvor Jonas Kvist Jepsen og gæster i studiet stiller skarpt på rundens kampe og status i Basketligaen.

Fredagens topbrag kommenteres af Claus Elgaard og Mikkel Langager.

fdfdsfds

Fælles for både Næstved og Horsens IC er, at de blot mangler at spille én kamp efter fredagens kamp, før de er klar til slutspillet.

Hvert point tæller lige nu, og det hold, der får sejren i aften, kan gå ind til grundspillets sidste spillerunde på andenpladsen. Andenpladsen i grundspillet er i sig selv ikke betydningsfuld, men et forspring på to point ved starten af Playoff A kan gå hen og blive gunstigt, når Playoff A skal finde sin afgørelse.

Og så er det værd at huske, at hverken Horsens IC eller Næstved er sikre på en semifinaleplads, selvom de ligger lunt i svinget. På femtepladsen finder vi Randers Cimbria med 20 point.

Svendborg Rabbits er inden kampen mellem Næstved og Horsens på andenpladsen med 30 point, men fynboerne er sikre på at miste andenpladsen i aften til det vindende hold.

Gage Davis har straffet Næstved i denne sæson

Team FOG Næstved og Horsens IC har mødt hinanden to gange tidligere i denne sæson, én gang i Basketligaen og én gang i pokalturneringen, med en enkelt sejr til hver.

I Basketligaen var det Horsens IC, der sejrede. Det var tilbage i november, hvor De Gule overbevisende sejrede med 79-95. Gage Davis var som så mange gange tidligere i denne sæson i topform og leverede 34 point og 11 rebounds. For Næstved var Daivien Williamson topscorer i den kamp med 19 point.

Deres seneste indbyrdes kamp var i sidste måned i pokalturneringen, som Team FOG Næstved som bekendt gik hen og vandt med en dramatisk finalesejr over Bakken Bears. Pokalsemifinalen mellem Næstved og Horsens sluttede meget tæt med en lille sejr på 84-79 til Næstved.

Endnu engang var Gage Davis i hopla med 27 point og 14 rebounds, men det var ikke nok til sejr for Horsens. Davis har altså gjort opgaven for Næstved umanérlig svær i denne sæson, og hvis det skal blive til en Næstved-sejr i aften, skal de efter bedste evne forsøge at begrænse ham.

Eric Ayala, der en dag senere skulle gå hen og blive pokalhelten for Næstved, noterede sig for 18 point i det seneste møde med Horsens, mens Devon Cooper satte 17 point på tavlen.

Hvem kan se sig selv på andenpladsen en gang sent fredag aften? Det må tiden vise. Følg med på SPORT LIVE fra kl. 18:45.

Kl. 18:30 er der desuden tipoff i Aarhus, hvor Bakken Bears får besøg af Randers Cimbria, og med en sejr er Bakken Bears sikre på at tage førstepladsen i grundspillet. Den kamp kan ses på JFM Play.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for