Skip to content

TV-kamp: Horsens IC tørner sammen med Team FOG Næstved

Facebook

Torsdag aften spiller Horsens IC deres sidste hjemmekamp i årets slutspil, når Team FOG Næstved kommer på besøg i Forum Horsens, og som efterhånden altid er der uhyre vigtige point på spil.

Opgøret er en TV-kamp og vises på SPORT LIVE med tipoff kl. 19:15. SPORT LIVE indleder med optakt fra kl. 19:00.

Kampen kan ligeledes ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, såsom Horsens Folkeblad.

Hjemmeholdet fra Horsens har allerede deres skæbne afgjort, idet de er sikre på at slutte som nummer fire i Playoff A. De skal dermed møde førstepladsen i de kommende semifinaler.

Modsat Horsens IC er der stadig uvished om modstanderen i semifinalen for Team FOG Næstved, der i skrivende stund ligger på andenpladsen i slutspillet á point med både Bakken Bears og Randers Cimbria med 44 point. Bakken Bears ligger dog lunt i svinget til førstepladsen, da de har én kamp i hånden sammenlignet med de to øvrige 44 points-hold.

Team FOG Næstved skal derfor have lutter sejre i deres sidste to kampe i Playoff A, mens de samtidig skal håbe på tre svipsere af Bakken Bears.

Aftenens TV-kamp skydes igang 19:15 på SPORT LIVE.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken