Skip to content

Tv-kamp: BMS Herlev får besøg af Holbæk-Stenhus

Facebook

Fra kl. 18:45 er der basketball på SPORT LIVE, der viser ugens tv-kamp fra Basketligaen mellem BMS Herlev og Holbæk-Stenhus.

Opgøret mellem Herlev og Holbæk, der finder sted i Nordic Basketball Arena Skovlunde, sættes igang kl 19:15, men inden da kan du som optakt se ugens udgave af SPORT LIVE´s basketmagasin, Overtime, kl. 18:45 – 19:00, hvor Jonas Kvist Jepsen og gæster i studiet stiller skarpt på rundens kampe og status i Basketligaen.

Kampen kan desuden også ses på JFM Play.

På JFM Play er det derudover også muligt at se de øvrige kampe, der spilles torsdag aften. I Aarhus tager Bears Academy imod BC Copenhagen, mens der er topbrag i Arena Næstved Hal 1, hvor Svendborg Rabbits gæster Team FOG Næstved.

To jævnbyrdige mandskaber står overfor hinanden

Ugens tv-kamp er mellem Basketligaens 9. og 10.plads, og hvis det bliver til sejr til Herlev, der indtager 10. pladsen, bliver det for alvor tæt i toppen af ligaens nedre halvdel, der om et par uger bliver til Playoff B.

BMS Herlev, der i sidste sæson overraskede og spillede sig i Playoff A, har ikke overraskende været svækket, siden de måtte tage afsked med flere markante profiler, der hjalp holdet til en stor succes sidste år.

Omvendt er der dog mere at trække på smilebåndet over hos Holbæk-Stenhus, der har gang i deres bedste sæson siden oprykningen fra 1. division. Det unge Holbæk-hold har hidtil hentet tre sejre i sæsonen, og torsdag er deres chancer for sejr nummer fire ganske fine.

Dykker man ned i statistikkerne, er torsdagens to modstandere to af de dårligst offensive hold i ligaen. Med knap 69 point per kamp er Holbæk det hold i Basketligaen, der i snit scorer færrest point per kamp. BMS Herlev ligger tredjesidst med 73 point per kamp.

Defensivt er billedet det samme med BMS Herlev og Holbæk som et af de tre hold, der får scoret flest point mod sig. Værst står det for BK Amager, der i snit lukker 99 point per kamp, mens BMS Herlev får 92 point scoret imod sig. Holbæk er lige i hælene på Herlev med 90 point.

De to mandskaber ligger således meget jævnbyrdigt både statistisk set, men også i ligatabellen, så der er lagt op til en spændende kamp torsdag aften, hvor der er vigtige point på spil.

Følg med på SPORT LIVE fra kl. 18.45.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for