Skip to content

TV-kamp: Bjørnene kommer til Søndersøhallen

Facebook

Tirsdag aften er der igen basketball på SPORT LIVE efter en veloverstået pokalturneringsweekend. Dagens hjemmehold, Værløse Blue Hawks, tager i Søndersøhallen imod Bears Academy.

Tirsdagens opgør skydes i gang klokken 19:15, men du kan allerede se med fra klokken 19:00 på SPORT LIVE, hvor der er optakt til kampen.

Værløse fordeler scoringerne på holdet

Værløse Blue Hawks går ind til aftenens opgør med en sejr i bagagen fra deres seneste opgør, der endte med en 62-84 sejr over BMS Herlev, hvor Simon Schwartz blev topscorer med 24 point.

Sejren over BMS Herlev betød, at Værløse-mandskabet fik brudt deres stime på otte kampe i Basketligaen uden sejr, og de jagter derfor både en sejr mere og lidt ekstra selvtillid på kontoen.

Hos det sjællandske mandskab bliver scoringerne fordelt godt ud på flere spillere, og det kan ses ved, at der er fem spillere på holdet, der snitter mindst ti point per kamp. Holdets nuværende topscorer i denne sæson er Mikkel Hauge, der i gennemsnit sætter lige godt 16 point på scoringstavlen per kamp.

Forud for kampen ligger Værløse på 9. pladsen i Basketligaen.

De unge bjørne spiller flot forsvarsspil

Gæsterne fra Aarhus, Bears Academy, kommer til Værløse med en fornem defensiv statistik. Set over hele sæsonen har de unge bjørne i skrivende stund ligaens femte bedste defensiv, da de i gennemsnit tillader 80,5 point per kamp. Modstanderen fra Værløse tillader i gennemsnit 84,6 point per kamp.

Bears Academy rejer mod Sjælland med et nederlag i deres seneste kamp, hvor de tabte til BC Copenhagen med 75-68 og er havnet i en negativ stime, hvor de har en enkelt sejr i deres senste syv Basketligaen-kampe, så de holds stimer minder meget om hinanden.

Deres topscorer i indeværende sæson er Keane Thomann, der snitter 13,6 point per kamp, men den næstmest scorende er dobbelt-licensspilleren Silas Oriane, der i snit scorer 11 point per kamp. Oriane, der har gang i sin første sæson i Basketligaen, har lynhurtigt slået igennem i landets bedste række, hvilket også er blevet belønnet med minutter for Bakken Bears.

Se kampen mellem Værløse med de mange våben og Bears Academy med det stærke forsvar på SPORT LIVE fra klokken 19:00 med optakt, hvorefter kampen skydes i gang 19:15.

Flere artikler