Skip to content

TV-kamp: BC Copenhagen møder Randers Cimbria

Facebook

Torsdag aften er der basketball fra Basketligaen på programmet, når SPORT LIVE tænder op for opgøret mellem BC Copenhagen og Randers Cimbria.

Der er kampstart klokken 19:15 i Nørrebrohallen, men fra klokken 19:00 er SPORT LIVE klar.

Randers kæmper for at holde fast i toppen af Basketligaen, hvorimod BC Copenhagen kæmper for at få gang i sæsonen, så der er lagt op til en spændende kamp.

Svær sæsonstart i hovedstaden

BC Copenhagen har ikke helt fået den sæsonstart, som de havde åbnet på. Efter ti kampe i Basketligaen er det blevet til tre sejre og syv nederlag, hvilket må siges at være utilfredsstillende sammenlignet med konkurrenterne BMS Herlev, Bears Academy og Værløse Blue Hawks.

De tre sejre er kommet over Holbæk-Stenhus, BK Amager og Værløse Blue Hawks.

Det er særligt defensiven, der har været roden til Copenhagens problemer i indeværende sæson. De tillader i gennemsnit deres modstander at score 94,8 point per kamp.

Det betyder, at de er indehavere af ligaens tredje dårligste forsvar.

Offensivt sætter de selv 83,4 point på tavlen per kamp, og det er nok til at være fjerdebedst i ligaen – sammen med Svendborg Rabbits, der har samme snit.

Hjemmeholdets Andrew Ramirez fører ligaens i steals per kamp, hvor han i snit stjæler bolden 3,1 gange per kamp, og Ramirez skal spille en god kamp, hvis det skal blive til sejr onsdag aften mod det kronjyske mandskab.

Derudover bliver Durell Winson vigtig for københavnerne i dagens kamp, da han snitter 15,1 point og 11,4 rebounds per kamp.

Randers kæmper for semifinaleplads

Randers Cimbria har haft en glimrende start på sæsonen, hvor det inden torsdagens kamp er blevet til syv sejre og to nederlag i ni kampe.

De to nederlag er kommet mod Team FOG Næstved og Horsens IC.

Det rækker i skrivende stund til en femteplads, hvilket dog ændrer sig med en sejr torsdag aften.

Hvorimod BC Copenhagen har problemer defensivt, ser det anderledes ud i Randers.

Randers er indehaver af ligaens bedste defensiv, hvor modstanderne i gennemsnit bliver holdt til at score 74,1 point per kamp.

Derudover har de ligaens fjerde bedste offensiv, hvor de scorer 86,3 point per kamp.

Danske Jonathan Klussmann er den mest scorende Randers spiller, og han leverer i snit 19,7 point per kamp. Han er tæt efterfulgt af Brandon Norfleet, der i snit scorer 18,9 point per kamp.

Derudover fører Brandon Norfleet ligaen i assists per kamp, hvor han i gennemsnit uddeler 7,6 assist per kamp.

Defensiven styres af Bakary Camara, der snitter 8,9 rebounds og 3,1 steals per kamp.

Randers Cimbria skal kæmpe for endnu en sejr i aftenens kamp, hvis de vil bibeholde håbet om endnu en semifinale plads. Omvendt har BC Copenhagen brug for en tiltrængt sejr, der kan give lidt luft ned til bundholdene BK Amager og Holbæk-Stenhus.

Der er kampstart klokken 19:15.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for