Skip to content

TV-kamp: Bakken Bears jagter Randers Cimbria på førstepladsen

Facebook

Randers Cimbria kan sætte sig selv i en fordelagtig position i kampen om førstepladsen i Playoff A 1-6, når de torsdag aften skal i ilden mod de forsvarende danske mestre, Bakken Bears, i Sparekassen Danmark Basketball Center i det nordlige Aarhus.

Opgøret har tipoff kl. 19:15 og vises på Danmarks basketball kanal SPORT LIVE, der blænder op for optakt fra kl. 19:00.

Ikke nok med torsdagens TV-kamp er mellem to af favoritterne til at løbe med førstepladsen i Playoff A, er der tale om to mandskaber, der har kæmpet nogle tætte og underholdende kampe i løbet af sæsonens grundspil. Sidst de to østjyske lokalrivaler krydsede klinger, endte det med en sejr til Randers Cimbria – en sejr, der var kronen på værket på en fantastisk aften for klubben.

Derfor har Bakken Bears en revanche til gode, og hvis ikke det var motivation nok er Bjørnebanden fra Smilets By i skrivende stund fire point bag Randers Cimbria i tabellen, så Bakken Bears har brug for en sejr i forsøget på at lukket hullet til kronjyderne.

Ligaens to stærkeste

I den føromtalte sejr til Randers Cimbria, der blev spillet i sidste måned, spillede Randers Cimbria en hård kamp, hvor Bakken Bears ikke kunne matche randrusianerne fysisk. Randers Cimbria leverede en præstation af høj, høj kvalitet og gjorde det konstant svært for Bakken Bears, der aldrig for alvor havde overtaget i kampen, med undtagelse af nogle få minutter i starten af anden halvleg, hvor de gjorde et godt forsøg på et comeback.

Opgørets topscorer var Randers´ Josh Fortune med 32 point. Bakkens mest scorende var Darko Jukic med 18 point. Bakary Camara sluttede med 15 point, syv rebounds og ni steals i opgøret. Ni steals i en kamp af en Randers-spiller var en ny klubrekord.

Læs alt om de to holds seneste møde her

Siden holdenes seneste indbyrdes møde i sidste måned har Randers Cimbria vundet tre kampe i streg. Sejrene er kommet mod Horsens IC, Team FOG Næstved og BMS Herlev, så hvert opgør har på sin hvis været en styrkeprøve for Randers Cimbria, der i den grad har vist stor styrke i 2023. Sidst Randers tabte en kamp var lige før nytår, hvor det var netop Bakken Bears, der fik skovlen under Randers Cimbria.

Hvad angår styrke kan man sige det samme om Bakken Bears, der bortset fra nederlaget til Randers i sidste måned, har vundet rub og stub i 2023. Bakkens sidste kamp var mod Horsens IC, hvor de sejrede komfortabelt med 78-94.

Det er altså to formstærke og veloplagte trupper, der mødes kl. 19:15 torsdag aften.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets