Skip to content

Team FOG Næstved er finaleklar

Facebook

Team FOG Næstved har gjort det. For første gang nogensinde i klubbens historie er Næstved klar til finalerne i Basketligaen.

Sydsjællanderne kunne booke den sidste plads i Basketligaens finaler med en sejr torsdag aften på 81-83 mod Randers Cimbria. Dermed sejrede Næstved for tredje gang og lukkede serien til den endelige stilling 3-1.

I finalerne skal Team FOG Næstved møde de forsvarende danske mestre, Bakken Bears. I indeværende sæson har Næstved fået skovlen under Bjørnenebanden fra Aarhus ad to omgange, så Næstved har vist, at de kan bide skeer med de dominerende Bakken Bears

Dramatisk afslutning

Torsdagens drama i Arena Randers var en jævnbyrdig affære, hvor kampen bølgede frem og tilbage. I pausen var gæsterne fra Sydsjælland smalt foran med 44-49, men i tredje periode stod der Randers Cimbria på det mest. Kronjyderne vandt tredje periode med 22-12, og så var det dem, der var foran med fem point, 66-61, inden fjerde periode.

Der skulle dog kun gå cirka to minutter af fjerde periode, før stillingen i kampen var helt lige. Begge mandskaber havde haft sine momenter i kampen, og kampen kunne gå begge veje. Desværre for de fremmødte Randers-fans på lægterne endte det som sagt med en Næstved-sejr efter en dramatisk afslutning.

Randers Cimbrias Josh Fortune havde ellers muligheden for at udligne stillingen med få sekunder tilbage i kampen, men den amerikanske Randers-stjerne fik lige nøjagtigt ikke nettet til at blafre.

Derfor er Team FOG Næstved klar til finalerne efter en 3-1 sejr i semifinaleserien mod Randers Cimbria.

Randers Cimbria må nøjes med en bronzekamp mod Horsens IC.

Kamp 1 i årets finaleserie er på torsdag d. 11 maj kl. 19:15. Samme tid finder årets bronzekamp mellem HIC og Randers sted.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for