Skip to content

Pokalfinale: Bakken Bears – Randers Cimbria

Facebook

Randers Cimbria vs Bakken Bears
Forum Horsens
25. marts
Kl: 19:00
SPORT LIVE

Danmarks bedste basketklubber er klar til at kæmpe om trofæet i årets pokalfinale, som afvikles af DBBF. I finalen mødes topholdene i Basketligaen, Randers Cimbria og Bakken Bears, som vil kæmpe om titlen i Forum Horsens i aften kl. 19:00.

Det er første gang, at Randers Cimbria og Bakken Bears møder hinanden i pokalfinalen.

Randers Cimbria har kun været i pokalfinalen en enkel gang før, tilbage i 2015, hvor de tabte til Horsens IC. Holdet har dog haft en stærk sæson hidtil og vil kæmpe hårdt for at vinde deres første pokaltitel.

Bakken Bears har hele 20 finaler på deres CV. Dette års pokalfinale er deres pokalfinale nummer 21. Holdet har vundet trofæet 13 gange og vil med deres erfaring forsøge at vinde endnu en titel i år.

Det bliver uden tvivl en spændende kamp mellem to af Danmarks bedste basketballhold. Sørg for at følge med i finalen, der vises på SPORT LIVE.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken