Skip to content

Overraskelsens uge

Facebook

Overtid på TV.

En fyldt Nørrebro Hallen og det helt store TV-setup skabte rammen for tirsdagens kamp imellem theView Copenhagen og Randers Cimbria. Udeholdet kom hurtig ud af starthullerne i første periode og tog en føring på 21 point. I anden periode fik theView Copenhagen reduceret føringen med 5 point og gik til pausen med cifrene 40-56. Tredje periode blev der mest af alt udvekslet point, og kampen så ud til at gå gæsternes vej. I fjerde periode tog theView Copenhagen pludseligt over med aggressivt forsvar og hurtige angreb. Med 40 sekunder tilbage i den regulære spilletid får Zeke Moore afleveringen i et fastbreak, og bliver fejlet i skudforsøget af Chris Nielsen, der bliver tildelt en usportslig fejl. Zeke Moore scorer i sit skudforsøg samt det ekstra straffekast, og han bringer dermed hjemmeholdet i front 98-96. I det efterfølgende angreb udligner Reginald Kissoonlal med et dunk til 98-98 og kampen går i overtid. Det var et ustoppeligt hjemmehold i overtiden, og selvom gæsterne var med i starten, kunne de ikke holde dampen oppe. Durell Vinson havde 24 point og 22 rebounds, Zeke Moore 26 point, 8 assists, 4 steals og 3 rebounds. Kampens helt store helt var Hannibal Salomon med 31 point og 5 assists. 27 af hans point blev scoret i fjerde periode og i overtiden.

Der var doubleheader i Herlev Hallen, og derfor var kampen imellem BMS Herlev og Horsens IC først i gang kl. 20:30. Kvinderne havde i kampen forinden slået AKS Falcon, og det gav nok Herrerne en lille forhåbning om også at lave et upset. Det startede godt for BMS Herlev, der havde succes i begge ender af banen og efter første periode var i front 18-13. Gæsterne kom i anden periode igen, og efter 6 spillede minutter var de i front med 1 point. BMS Herlev havde nogle gode forsøg på at tage føringen igen i anden periode, men Horsens IC blev ved med at svare igen, og stillingen inden halvleg var 29-34. Det var ikke mange point, der blev scoret i tredje periode, og gæsterne fik her udbygget deres føring til 39-50. I fjerde periode var det Horsens IC der virkeligt kom i gang. Det lykkedes aldrig rigtig BMS Herlev at komme tættere på, og kampen ender 54-77. Topscorer i kampen var Vedran Borovcanin med 19 point, 5 rebounds og 4 assists.

Team Fog Næstved gæstede torsdag aften Vejlby-Risskov Hallen og Bears Academy. Første og anden periode tilhørte gæsterne, der efter de to periode kunne gå til halvleg med en føring på 36-52. Bears Academy fik dog vendt kampen lidt i tredje periode, da de holdt gæsterne til blot 13 point, og stillingen på vej ind i fjerde periode var 58-65. En hurtig 3’er fra Bubu Palo og så var gæsterne i gang med et 9-0 run. Bears Academy formåede ikke at kæmpe sig tilbage i kampen, der endte 73-91. Topscorer i kampen blev Team Fog Næstveds Bubu Palo med 25 point, 9 rebounds og 7 assists.

BK Amager havde søndag eftermiddag besøg af Horsens IC. Begge hold kom lidt sløvt fra start, men i anden periode fik hjemmeholdet skiftet gear, og kunne gå til pausen i front 43-36. I tredje periode var det dog de gule gæster fra Horsens, der tog over og bragte sig tilbage i kampen. Det var omkring 6 minutter inde i perioden at Horsens IC fik bragt sig i front igen, men BK Amager var fortsat godt med, og stillingen inden fjerde periode var 57-60. Mitch Pelissier tog hjemmeholdet på skuldrene i starten af fjerde periode, og på 2 minutter og 24 sekunder får han scoret 9 point og bragt BK Amager i front med 1 point. Horsens IC fik herefter sat tempoet op i begge ender af banen, og på kort tid forsvandt hjemmeholdets føring. Horsens IC vinder kampen 77-89, og kampens topscorer blev Andy Cleaves med 21 point, 5 rebounds, 4 assists og 4 steals.

 
Randers Cimbria var i søgen efter point efter tirsdagens nederlag i overtid til theView Copenhagen. Dagens modstander var Værløse Blue Hawks, som til trods for at ligge i den anden ende af tabellen også kan bide fra sig. Første periode var højt scorende, og gæsterne var efter de første 10 minutter i front med 2 point. I anden periode blev der dæmpet lidt for scoringerne, men én ting forblev det samme, da Værløse Blue Hawks vinder anden periode med 2 point og går til halvleg med scoren 49-53. Det var et forvandlet Randers Cimbria hold, der indtog banen i tredje periode, og specielt Brandon Randolph brændte varm med 12 point i perioden. Hjemmeholdet scorede hele 37 point i perioden og kom så i front 86-74. I fjerde periode var 8 point det tætteste, som Værløse Bue Hawks kom på sin modstander, der blev ved med at svare igen. Kampens topscorer(e) var utroligt identiske, både Reginald Kissoonlal og Joshua Fortune havde 23 point, 12 rebounds og 2 assists.

Foto: Matthias Storgaard – Stuntdouble Media

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken