Skip to content

Optakt: Udsolgt hal danner ramme om kamp to i finalerne

Facebook
Foto: Foto Trine – Vildmedfoto.dk – Bent Adolfsen – Grafik: Basketligaen

Mandag er en historisk dag for Team FOG Næstved.

Mandag aften kl. 19:15 er der tipoff til kamp to i årets finaleserie mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved, og det vil være første gang nogensinde, at der blive spillet en DM-finale i Næstved.

Derfor har der da også være kæmpe interesse for kampen. Blot seks timer skulle der gå, før alle billetter til Hal 1, Arena Næstved var blevet revet væk. Næstved er blevet ramt af basketball-feber, og om de fremmødte Team FOG-fans kan se de lokale hente sejren i Næstveds første hjemmekamp i denne finaleserie må tiden vise.

Til de, der ikke nåede at få billet til braget, kan mandagens brag i finaleserien ses på Danmarks basketball kanal SPORT LIVE, der indleder med optakt fra kl. 19:00.

Kampen kan derudover også ses på Jysk Fynske Mediers (JFM) hjemmesider, fx. Stiften.dk.

Næstved på jagt efter første sejr

Team FOG Næstveds spiller altså deres første hjemmekamp i DM-finalerne mandag aften, og med fyldte tribuner og et dansk mesterskab inden for rækkevidde behøver Næstved-spillerne ikke just ekstra motivation.

Dog vil en hjælpende hånd fra de mange fans på lægterne være kærkommen, for forud for kamp to i finalerne er Team FOG Næstved bagud med 1-0 i finaleserien. Således har Næstved-spillerne også en revanche til gode.

I seriens kamp et lagde Næstved fra land med et nederlag på 90-72 til et velspillende Bakken Bears, der i store dele af kampen var en velsmurt maskine. Bakkens Skyler Flatten havde i den grad fået indstillet sigtekortet og satte 27 point på tavlen. Flatten skød otte for 12 bag treeren og var en konstant trussel i offensiven – og derfor kan man vide sig sikker på, at Næstveds cheftræner Andy Hipsher har vist sine spillere en masse video på, hvordan Bakken formåede at iscenesætte Flatten fra distancen.

Bedste Næstved-spiller i kamp et var Mike McGuirl, der leverede 21 point.

Læs alt om Bakken Bears´ sejr her.

Kamp to i finaleserien kan som nævnt ses på SPORT LIVE kl. 19:15.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for