Skip to content

Optakt: Team FOG Næstved tager imod Værløse Blue Hawks

Facebook

Sæsonens anden kamp i Basketligaen finder torsdag aften sted. Opgøret er samtidig årets første TV-kamp på SPORT LIVE.

Team FOG Næstved byder torsdag aften Værløse Blue Hawks indenfor i Arena Næstved.

Torsdag aften kl. 19:15 danner Arena Næstved rammen om sæsonens anden kamp. Hjemmeholdet Team FOG Næstved tager imod Værløse Blue Hawks i hvad der er årets første TV-kamp på SPORT LIVE.

Kampen om semifinalepladserne i sæsonen 2021/22 sluttede utrolig tæt, og det lykkedes lige akkurat ikke Team FOG Næstved at slutte på fjerdepladsen, der gav det sydsjællandske hold en billet til semifinalerne. Holdet fra Næstved sluttede á point med Randers Cimbria og spillede generelt set en flot sæson – men sidste års semifinaler var ikke desto mindre uden Næstveds deltagelse. I år håber de dog på, at de kan nå den magiske top fire, så der er medaljer på spil.

Næstved har sagt farvel til en markant skikkelse i form af Brevin Pritzl, der er skiftet til belgisk basketball. Samtidig har klubben også taget afsked med Bubu Palo og Kameron Williams, der sammen med Pritz dannede en stærk trio. Che Bob og Vincent Bailey har også forladt klubben.

Klubben har dog fået udfyldet hullet med tilgangen af Ian Dubose, Zach Rollins, Rodney Chatman, James Lull og Mike McGuirl. Næstved har også været på rov hos BMS Herlev, hvor de har skrevet under med svenske Jordan Lou.

Værløse lukkede og slukkede på fornem vis

Værløse Blue Hawks endte med at blive vinderen af Playoff B, efter de vandt den afsluttende placeringskamp mod theView Copenhagen, der nu har skiftet navn til BC Copenhagen.

Særligt slutningen af sidste sæson kan Værløse være godt tilfredse med. Klubben vandt fem af de sidste otte kampe, og det var altså en opadgående formkurve, der hjalp dem på vej til sejren i Playoff B-finalen. Konkurrenten BC Copenhagen havde ellers spillet en flot sæson, hvor de hentede flere imponerende sejre, blandt andet mod nogle af ligaens tophold, men i sidste ende var det Blue Hawks, der trak det længste strå.

Værløse Blue Hakws har inden den nye sæson sagt farvel til Peter Møller, der i den seneste sæson i gennemsnit stod for 11,1 point per kamp. Møller er skiftet til svensk basket.

Til gengæld har holdet fra Nordsjælland kigget mod to af Basketligaens andre klubber. Værløse har hentet Kyrosh Piroz i Svendborg Rabbits og Peter Bachmann hos Copenhagen. Værløse Blue Hawks-truppen består i skrivende stund udelukkende af danske spillere.

Værløse har i den forgangne off season formået at forlænge aftalerne med flere profiler i form af blandt andet Asbjørn Nerlov, Mikkel Hauge og Karl Boje Formann. Efter en stærk måned blev Asbjørn Nerlov af Fullcourt.dk kåret som Player of the Month i januar.

Torsdagens TV-kamp har tipoff 19:15. SPORT LIVE starter deres transmission af kampen fra kl. 18:50.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for