Skip to content

Optakt: Kan Næstved slå tilbage uden MVP´en?

Facebook

Torsdag fortsætter årets finaleserie mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved, og sidstnævnte står med ryggen mod muren nede med 2-0. Samtidig er Næstved-holdet udfordret på skadesfronten, idet deres superstjerne Mike McGuirl i mandags udgik med en knæskade.

Torsdag morgen kunne Næstveds direktør Andreas Larsen i P4 Morgen Sjælland fortælle, at Mike McGuirl ikke kommer i aktion igen i denne finaleserie. McGuirl pådrog sig en ledbåndskade og må derfor følge med fra lægterne.

McGuirl, der i forbindelse med den førnævnte kamp i mandags blev kåret som “Årets spiller” i Basketligaen, har været Næstveds klart bedste spiller – måske finaleseriens – og han er derfor ikke overraskende en meget svær spiller at erstatte.

Derfor hviler der et ekstra pres på Rodney Chatman, Zach Rollins og Ian Dubose´s skuldre, hvis ikke Næstved skal slutte deres første finaleserie i Basketligaen nogensinde med et 4-0 sweep.

Torsdagens kamp tre i finalerne vises på SPORT LIVE. Der er tipoff kl. 19:15, men kanalen indleder med optakt fra kl. 19:00. Kampen kan desuden også ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, såsom Stiften.dk.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets