Skip to content

Optakt: Kampen om playoff B-titlen

Facebook

Semifinalerne i Basketligaen er i fuld gang, og som det ser ud i skrivende stund ligger henholdsvis Bakken Bears og Team FOG Næstved lunt i svinget til en plads i Basketligaens finaler.

Begge mandskaber fører sin semifinaleserie med 2-0 efter sejre torsdag aften og har således tre matchbolde til at sætte punktum for serien og sikre sig en billet til Basketligaens finaler.

Det er dog ikke blot i semifinalerne, hvor der er noget på spil lige nu.

Fredag aften kl. 18:00 finder Playoff B-finalen sted, og her er der både æren, en titel og præmiepenge på spil.

Kampen kan ses på Stiften.dk.

Årets Playoff B-finale står mellem BC Copenhagen og Værløse Blue Hawks, og holdet fra Nørrebro har hjemmebanefordelen, da de sluttede på førstepladsen i playoff B.

Dette års Playoff B-finale er således en gentagelse af sidste år, og dengang blev det til sejr for Værløse Blue Hawks, der desuden havde hjemmebanefordelen.

BC Copenhagen har derfor mulighed for at tage revanche fredag aften.

Tætte kampe

Fredag aften duellerer BC Copenhagen og Værløse Blue Hawks om titlen i Playoff B, og de to sjællandske klubber har haft adskillige tætte kampe i denne sæson.

I alt har de to Playoff B-titelbejlere krydset klinger fire gange i løbet af sæsonen. Tre gange er det blevet til sejre for BC Copenhagens, mens Værløse Blue Hawks har trukket sig sejrrigt ud af et enkelt opgør.

Værløse fik sin ene sejr mod Copenhagen tidligere i denne måned, og sejren kom i hus i selvsamme arena, som der fredag aften ligger gulv til årets Playoff B-finale.

Set over sæsonens forløb og med de indbyrdes møder in mente kunne man tro, at BC Copenhagen går ind til fredagens brag som storfavoritter, men to af Copenhagen´s tre sejre er kommet efter fem minutters overtid, så Værløse har så absolut matchet lige op med Copenhagen. Dog har Copenhagen været bedre i kampens slutfase.

Årets Playoff B-finale har tipoff kl. 18:00.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for