Skip to content

Optakt: Bliver Bakken Bears danske mestre i aften?

Facebook
Foto:

Mandag aften kan det blive afgjort.

Med en sejr til Bakken Bears mod Team FOG Næstveds i årets fjerde DM-finale er Bjørnene atter danske mestre.

Se finalernes kamp fire på SPORT LIVE kl. 19:15 med optakt fra kl. 19:00. Kampen kan derudover også ses på Jysk Fynske Mediers (JFM) hjemmesider, såsom Stiften.dk.

Bakken Bears cruiser mod holdets 21. mesterskab, og det syvende i træk, efter DM-finalernes første tre opgør er budt på lutter aarhusianske sejre. På trods af en samlet – og overbevisende – føring på 3-0 i finaleserien til Bakken Bears, har finaledebutanterne Team FOG Næstved haft flere muligheder for en sejr.

Undervejs i flere af finalekampene har Team FOG Næstved haft sine momenter, og det havde de i den grad i det seneste finaleopgør i Aarhus. Her var Team FOG Næstved, der endda var uden ligaens Most Valuable Player, Mike McGuirl, helt op at føre med 14 point, hvilket var kampens største føring. Næstveds Ian Dubose steppede up i McGuirl´s fravær og sluttede med 27 point, mens topscorer for Bakken Bears var Darko Jukic med 26 point.

Næstved-holdet havde blod på tanden og havde kurs mod en udebanesejr foran en næsten udsolgt Sparekassen Danmark Basketball Center, som skabte en kulisse, der var en finalekamp værdig.

Men som så mange gange tidligere fandt Bakken Bears deres vej tilbage i kampen. Bakken Bears tog sejren og er dermed foran 3-0 forud for mandagens opgør, der kort sagt er en vind eller forsvind-kamp for hjemmeholdet fra Næstved, der også i kamp to bød Bjørnene op til dans.

Mandagens finalebrag vil også være uden den skadede Basketligaen-MVP Mike McGuirl, der desværre for Næstved udgik med en skade i kamp to.

Kommer Bakken Bears til at køre hjemad mod Smilets By med endnu et trofæ til det efterhånden fyldte pokalskab? Få svar på dette mandag aften kl. 19:15.

I tilfælde af en Næstved-sejr, skal holdene tilbage til Aarhus til en kamp fem på torsdag.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets