Skip to content

Optakt: Bakken Bears tørner sammen med de svenske mestre i Champions League-kvalifikationen

Facebook
Foto: championsleague.basketball

Onsdag kl. 17:30 fortsætter Bakken Bears deres jagt på endnu et Basketball Champions League-eventyr. Bakken Bears er i kvalifikationsturneringens semifinale efter en overlegen sejr i kvartfinalen mod KB Peja fra Kosovo på hele 103-79 i mandags.

Mod KB Peja var klasseforskellen tydelig, og Bjørnene førte fra start til slut. Det danske mandskabs topscorer var Malik Parsons med 22 point, men pointene var godt fordelt med seks Bakken-spillere med mere end ti point.

Bakken Bears er to sejre fra at kvalificere sig til Basketball Champions League for anden sæson i streg, men næste bump på vejen er Norrköping Dolphins fra Sverige.

Kampen har tipoff kl. 17:30 og kan ses på SPORT LIVE. Derudover kan kampen også ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, såsom Stiften.dk.

De forsvarende svenske mestre, der har danske Johs Andersen som assistenttræner, var ligesom Bakken Bears i aktion i mandags, hvor de slog Kalev/Cramo fra Estland snævert med 78-82. Dolphins gik ind til kampen som undertippede, men leverede overraskelsen efter en dramatisk afslutning.

God start på sæsonen

Bakken Bears har fået en super start på sæson 2023/24 med to sejre i Basketligaen mod henholdsvis BC Copenhagen og Horsens IC og mandagens sejr mod KB Peja.

Sæsonen i den svenske Basketligan er ligeledes netop begyndt, og Norrköping Dolphins er ligesom Bakken kommet godt fra land i den hjemlige liga, hvor det hidtil er blevet til sejr mod Koping Stars på 80-66. Dolphins har dog blot spillet en enkelt kamp.

Dermed er der lagt op til et spændende møde mellem de to nordiske mesterhold.

Følg kampen på SPORT LIVE kl. 17:30.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken