Skip to content

Mandag kan Bakken Bears blive dansk mester for 8. sæson i træk

Facebook
Foto: Basketfotografen

Slutter dagen med aarhusiansk fest?

Det kunne noget godt tyde på.

Mandag kan Bakken Bears blive dansk mester for ottende sæson i træk med en sejr på udebane i Arena Næstved Hal 1.

Bakken Bears har igen i år været suveræne i finaleserien og er foran med 3-0 og har dermed kurs mod endnu et sweep. Bjørnebandens slutspil har generelt været en stor succes, idet de også i semifinalerne var altdominerende mod Svendborg Rabbits.

Team FOG Næstved har i de første tre finalekampe ydet Bakken god modstand og særligt to af de tre kampe har været uhyre spændende, hvor det næsten lige såvel kunne være endt med Næstved-sejr.

Sydsjællænderne, der har været tvunget til at undvære en skadet Eric Ayala i finalerne, har udfordret Bakken, men uden at få belønning for bestræbelserne.

Mandag kan blive sæsonens sidste kamp, men selvom chancerne for et stort Næstved-comeback i finalerne er minimale, vil Team FOG uden tvivl forsøge at pynte på seriens endelige resultat med en sejr.

Finalernes kamp fire kan ses på SPORT LIVE eller JFM Play.

Find link til kampen hos JFM Play her.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for