Skip to content

Første gang nogensinde: Grundspillet slutter med Randers på førstepladsen

Facebook
Foto: Thorfoto – Mads Thor Knudsen

Torsdag aften blev de sidste kampe i grundspillet i Basketligaen afviklet, og i Arena Randers tog Randers Cimbria mod Horsens IC. Der var lagt op til et brag af en kamp mellem to af sæsonens medaljebejlere, men udover de to point til tabellen var der også andet på spil for hjemmeholdet.

Efter en imponerende sejr mandag aften mod Bakken Bears havde Randers Cimbria givet sig selv muligheden for at sikre førstepladsen i grundspillet med en sejr mod Horsens IC, og lige netop dette formåede randrusianerne med en overbevisende sejr på 82-61.

Jimmy Moore´s tropper var i hopla og sikrede førstepladsen i grundspillet, hvilket er en historisk præstation for holdet fra Randers.

Det er nemlig aldrig før sket, at Randers Cimbria er holdet, der indtager førstepladsen i Basketligaen, ved indgangen til slutspillet, og denne præstation fortæller meget om den sæson, Randers har gang i. Udover en flot sæson i Basketligaen er Randers Cimbria også klar til finalen i pokalturneringen, hvor Bakken Bears venter.

Randers Cimbria gik desuden gennem grundspillet ubesejret på hjemmebane med ti sejre ud af ti mulige.

Randers Cimbria spiller første kamp i slutspillet den 2. marts på hjemmebane mod Team FOG Næstved, men den næste uges tid står på landskampspause.

Flere artikler