Skip to content

Fokus på årets bronzekamp

Facebook
Foto: Mads Thor Knudsen

Horsens IC og Randers Cimbria måtte få sine DM-drømme slukket, da de blev besejret af henholdsvis Bakken Bears og Team FOG Næstved, som dermed spillede sig i årets finaleserie.

Det bliver altså ikke til en finaleserie i denne sæson for de to østjyske mandskaber, men de to hold har stadig noget at spille for. Der er nemlig et sæt bronzemedaljer, der skal have fundet en ejer.

Årets bronzekamp er altså en gentagelse af sidste års, hvor det var Horsens IC, der løb med medaljerne. Horsens IC er inde i stime på ti sæsoner i træk, der er sluttet med en medalje om halsen. Kan den stime mon fortsætte?

Modsat HIC har Randers været uden medaljer de sidste par sæsoner. I den Covid 19-afblæste 2020-sæson blev det til sølv, men de sidste to sæsoner har Randers måtte tage til takke med nederlag i bronzekampen mod Svendborg Rabbits og Horsens IC.

Årets bronzekamp skal spilles i Arena Randers den 11. maj kl. 19:15. Randers Cimbria har hjemmebanefordelen, da de sluttede over Horsens IC i den endelige stilling i Playoff A.

Kampen kan ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, såsom Stiften.dk og amtsavisen.dk

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for