Skip to content

Få overblikket over 4. spillerunde i Basketligaen

Facebook

Onsdag den 7. oktober tørner Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved sammen i Rise Sparekasse Arena i Svendborg. Opgøret er det første i 5. spillerunde. Kampen mellem Svendborg og Næstved vil blive vist på SPORT LIVE med tipoff kl. 18.15.

Den 6. oktober mødes Bears Academy og Horsens IC i Aarhus. HIC er sammen med Team FOG Næstved de eneste to hold i ligaen, der fortsat er ubesejret. Academy, anført af en velspillende Magnus Høj, vandt tirsdag aften mod Holbæk-Stenhus.

Fredag den 7. oktober er der to kampe på programmet. Første kamp er i Sparekassen Danmark Basketball Center, hvor Bakken Bears møder nyoprykkede Holbæk-Stenhus, der er på jagt efter sæsonens første sejr. Om Holbæk kan lykkes med at følge i fodsporene på Værløse Blue Hawks, der netop slog Bakken i 3. spillerunde, må tiden vise, men en ting er sikkert: det bliver ikke en nem opgave for dem i ´Smilets By´.

Næste kamp om fredagen er mellem BC Copenhagen og BK Amager. Holdet fra Nørrebro har tabt i sæsonens første tre kampe, mens BK Amager i ligaens åbningskamp slog Svendborg Rabbits. Siden er det blevet til to nederlag.

Runden slutter i Randers, hvor det kronjyske mandskab byder Værløse Blue Hawks op til dans i Arena Randers.

Efter 4. spillerunde er afviklet er der fem dage, hvor der er ingen kampe på programmet.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets