Skip to content

Få overblikket over 4. spillerunde i Basketligaen

Facebook

Onsdag den 7. oktober tørner Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved sammen i Rise Sparekasse Arena i Svendborg. Opgøret er det første i 5. spillerunde. Kampen mellem Svendborg og Næstved vil blive vist på SPORT LIVE med tipoff kl. 18.15.

Den 6. oktober mødes Bears Academy og Horsens IC i Aarhus. HIC er sammen med Team FOG Næstved de eneste to hold i ligaen, der fortsat er ubesejret. Academy, anført af en velspillende Magnus Høj, vandt tirsdag aften mod Holbæk-Stenhus.

Fredag den 7. oktober er der to kampe på programmet. Første kamp er i Sparekassen Danmark Basketball Center, hvor Bakken Bears møder nyoprykkede Holbæk-Stenhus, der er på jagt efter sæsonens første sejr. Om Holbæk kan lykkes med at følge i fodsporene på Værløse Blue Hawks, der netop slog Bakken i 3. spillerunde, må tiden vise, men en ting er sikkert: det bliver ikke en nem opgave for dem i ´Smilets By´.

Næste kamp om fredagen er mellem BC Copenhagen og BK Amager. Holdet fra Nørrebro har tabt i sæsonens første tre kampe, mens BK Amager i ligaens åbningskamp slog Svendborg Rabbits. Siden er det blevet til to nederlag.

Runden slutter i Randers, hvor det kronjyske mandskab byder Værløse Blue Hawks op til dans i Arena Randers.

Efter 4. spillerunde er afviklet er der fem dage, hvor der er ingen kampe på programmet.

Flere artikler

Geof Kotila er gået bort

Kære Alle Det er med stor sorg at vi må meddele at Geof Kotila er gået bort. Vores tanker er hos familien