Skip to content

Få overblikket over 17. spillerunde

Facebook

2023 er tre dage gammel, og i aften indledes kalenderårets første spillerunde – og sæsonens 17. – med to kampe. De basketelskende danskere bliver forkælet med hele syv kampe i løbet af 17. spillerunde.

Første kamp er mellem storebror og lillebror, Bakken Bears og Bears Academy, på deres fælles hjemmebane i det nordlige Aarhus. Bakken Bears står som hjemmeholdet. Bjørneopgøret skydes igang kl. 18:30.

Kl. 19:00 er der tipoff i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen får besøg af et sejrshungrende Holbæk-Stenhus-mandskab.

Husk at alle kampe fra Basketligaen kan ses på Jysk Fynske Mediers hjemmesider

Torsdag den 5. januar kl. 19:15 er det tid til årets første TV-kamp på SPORT LIVE, hvor der er topopgør i Basketligaen. Hjemme i Arena Næstved møder Team FOG Næstved De Gule fra Horsens IC.

Den 6. januar kl. 16:30 er der igen basketball i Aarhus, hvor Bears Academy tager imod Randers Cimbria.

Den 7. januar kl. 14:00 er der ligeledes basketball i Nørrebrohallen igen. Denne gang får hovedstadsholdet besøg af Svendborg Rabbits.

Samme tid er der tipoff i Smilets By, hvor det denne gang er Bakken Bears, der åbner op for hjemmebanen. BMS Herlev kommer til Aarhus for at drille de forsvarende danske mestre.

Rundens sidste kamp spilles den 8. januar kl. 16:00 mellem Holbæk-Stenhus og BK Amager

Husk at alle kampe fra Basketligaen kan ses på Jysk Fynske Mediers hjemmeside

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at