Skip to content

Denne uge i Basketligaen – alle hold skal i aktion

Facebook

I denne uge kommer du ikke til at beklage dig over manglende mulighed for at se basket.

Denne uge byder nemlig på hele syv kampe fra Basketligaen, hvoraf to tilmed er tv-kampe på SPORT LIVE. De øvrige fem kampe kan ses på Jysk Fynske Mediers (JFM) hjemmesider. Alle Basketligaens 11 hold skal i aktion, og der er vigtige point på spil, for vi er over halvvejs i grundspillet.

En tætpakket basketuge indledes mandag aften i Horsens, hvor HIC tager imod Svendborg Rabbits. Opgøret er ugens første tv-kamp, og du kan blive klædt på til braget lige her.

Torsdag er der to kampe programmet, når Svendborg Rabbits kl. 19.00 får besøg af BC Copenhagen. Et kvarter senere er der tipoff i Arena Randers, hvor Horsens IC igen tager del i en tv-kamp på SPORT LIVE. Denne gang står De Gule overfor Randers Cimbria i endnu en topkamp i Basketligaen.

Lørdag spilles der en enkelt kamp mellem BK Amager og BMS Herlev i Amagerhallen. Begge mandskaber er sultne efter en sejr, men en sejr er mest tiltrængt for hjemmeholdet, der endnu har sin først sejr til gode.

En fed basket-uge rundes af søndag med ikke bare én, ikke to, men tre kampe. Første kamp er i Sparekassen Danmark Basketball Center, hvor Bakken Bears får besøg af Holbæk-Stenhus kl. 14:00. To timer senere sættes de sidste to kampe i gang i henholdsvis Valbyhallen og Arena Næstved.

I Valbyhallen står BC Copenhagen overfor Værløse Blue Hawks.

I Arena Næstved mødes Team FOG Næstved og Bears Academy.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for