Skip to content

Denne uge i Basketligaen

Facebook

Fire kampe i landets bedste række venter i denne uge efter en weekend, der stod i pokalturneringens tegn.

Ugens første opgør finder sted på fredag i Holbæk Sportsby, hvor hjemmeholdet Holbæk-Stenhus kommer på en svær opgave, når de får besøg af Randers Cimbria.

Kronjyderne spillede sig i weekenden i pokalturneringens Final Four, da Bears Academy blev besejret efter en tæt kamp med 71-77. Randers har vundet fire af deres seneste fem kampe i Basketligaen.

Holdet, der røg ud af pokalturneringen på bekostning af Randers, skal lørdag i aktion, hvor de på hjemmebane får besøg af et sejrshungrende BK Amager-mandskab. BK Amager er fortsat det eneste hold, der er uden sejr i Basketligaen i denne sæson, men kan de tage fusen på Bears Academy, der ligeledes har haft det svært ved to sejre i ti kampe.

Husk at alle kampe fra Basketligaen kan ses på stiften.dk

En time senere er der action i Søndersøhallen mellem Værløse Blue Hawks og Team FOG Næstved. Formår hjemmeholdet at levere overraskelsen og slå Næstved kan de så småt for alvor melde sig ind i topstriden i Basketligaen og samtidig sætte pres på BC Copenhagen i kampen om en plads i Playoff A. Næstved har omvendt også brug for en sejr for at undgå, at Horsens IC kan skabe afstand mellem tredje- og fjerdepladsen i ligaen.

Ugens sidste kamp i Basketligaen er mellem top seks-bejlerne BC Copenhagen og de forsvarende danske mestre, Bakken Bears. Aarhusianerne er som det eneste hold fortsat ubesejrede og vil forsøge at bevare den ubesejrede stime med en sejr på lørdag i Valbyhallen.

Hverken Svendborg Rabbits, BMS Herlev eller Horsens IC skal i aktion i Basketligaen i denne uge. Førstnævnte har dog en europæisk kamp på programmet da de onsdag sjovt nok møder Bakken Bears i europæisk regi i den internationale liga European North Basketball League.

Følg ugens kampe på Jysk Fynske Mediers hjemmesider eksempelvis stiften.dk, hvor alle kampe fra Basketligaen kan følges.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for