Skip to content

Bliver sjette gang lykkens gang for Svendborg Rabbits?

Facebook
Photo: ENBL – Flickr

Svendborg Rabbits´ første sejr i European North Basketball League (ENBL) lader vente på sig.

Efter fem kampe i den europæiske turnering er sydfynboerne stadig uden sejr som det eneste tilbageværende hold i gruppe A.

Onsdag har Kaninerne en ny mulighed for at få hul på bylden, når de hjemme i Rise Sparekasse Arena får besøg af af bulgarske BC Spartak Pleven, og aftenens modstander har ligesom Svendborg Rabbits haft det svært i ENBL i denne sæson.

Se Svendborg Rabbits vs Spartak Pleven på SPORT LIVE eller Stiften.dk kl. 19.00

Spartak Pleven har ligesom Svendborg været i ilden fem gange i ENBL i denne sæson, men bulgarerne har blot vundet en enkelt gang. Det var mod Polski Cukier Start Lublin, som Bakken Bears desuden tabte til tirsdag aften.

Svendborg har endnu ikke fået fuld valuta for deres indsats i ENBL, men flere gange har de vist flot fight og den rette indstilling. Det så man eksempelvis kort inden jul, hvor Rabbits på udebane tabte til gruppens førsteplads Utenos Juventus med 18 point.

Efter kampen var Svendborgs cheftræner Mads Andersen meget tilfreds med præstation, fortalte han i et interview med Fullcourt.dk.

“Vi spillede uden tvivl den bedste kamp i sæsonen. Vi sad og var skuffet efter kampen over, at vi ikke kom endnu tættere på. Det ser jeg trods alt som et sundt tegn. Offensivt fandt vi løsninger hele tiden, og havde dem på hælene i store dele af kampen, mens vi defensivt kæmpede med at håndtere deres fysik og rutine, hvilket vi også havde forventet,” fortalte Mads Andersen til Fullcourt.dk. Læs det fulde interview her.

Indsatsen har altså ikke fejlet noget, men resultaterne mangler stadig at gå deres vej.

Om det bliver til sejr onsdag aften, kan du finde ud af kl. 19:00, hvor kampen sættes igang.

Hvis du ikke er tilstede i hallen, kan kampen ses på SPORT LIVE eller Stiften.dk.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for