Skip to content

Bakken Bears markerer støtte til #Gamechanger inden kamp mod Randers

Facebook
Foto: Bakken Bears

Torsdag aften er der topbrag i Basketligaen, når Randers Cimbria kommer på besøg hos Bakken Bears i Sparekassen Danmark Basketball Center, og inden kampen vil Bakken Bears markere sin støtte til organisationen Gamechanger og samtidig sætte ekstra fokus på organisationens budskaber.

“Sport er for alle. Men ikke alle føler sig som en del af det gode selskab. Derfor er Bakken Bears en del af projekt #Gamechanger, hvor vi arbejder for at skabe et mere inkluderende idrætsfællesskab, hvor der er plads til alle. Alle skal være velkomne i sporten – uanset seksuel orientering eller kønsidentitet,” skrev Bakken Bears i en artikel på sin hjemmeside tidligere på ugen.

“Bakken Bears vil være med til at gøre en forskel for alle, der ikke føler sig inkluderet i fællesskabet, og vi er stolte af at være med til at rykke til kulturen i vores idræt, så flere er trygge og føler sig inkluderede.”

Til kampen kommer der en repræsentant fra Gamechanger, som i forbindelse med et VIP-arrangement inden tipoff vil fortælle om projektet, mens der også vil blive fortalt yderligere om organisationen på halvgulvet inden kampen, der har tipoff kl. 19:15.

Bakken Bears er en del af #Gamechanger med DIF, DBU og DGI.

Læs mere om Bakken Bears og Gamechanger her.

Læs om alt Gamechanger her.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets