Skip to content

Bakken Bears lægger fra land med overbevisende sejr

Facebook

De cirka 1,500 fans i Sparekassen Danmark Basketball Center var vidne til et Skyler Flatten-show, da Bakken Bears torsdag aften åbnede finaleserien i Basketligaen med en sikker sejr på 90-72 mod Team FOG Næstved.

Bjørnene startede finaleserien med bravur og var efter første periode foran med 25-14. Bakken Bears trykkede på, men på trods af at være nede med 11 point efter de første ti minutter, havde Næstved afværget katastrofen i første periode, hvor der sagtens kunne have stået en føring på +20 point på tavlen til hjemmeholdet.

Gæsternes Mike McGuirl og Bakkens Skyler Flatten havde startet kampen brandvarme og tog teten på sit respektive hold.

I anden periode spillede Næstved sig så småt mere ind i kampen, og det kunne de blandt andet takke McGuirl for, mens der også var gode ting fra James ´Jimbo´ Lull. Næstved var halvvejs inde i anden periode nede med blot tre point.

De gode Næstved-aktioner fik Bakken-cheftræner Anders Sommer til at tage to timeouts i løbet af anden periode, og disse lod til at gøre underværker.

I hvert fald kom Bakken Bears med et modsvar, hvorfor de i pausen var foran med 47-38.

Voldsom start på anden halvleg af Bakken

Bakken Bears var som cifrene også indikerer det bedste mandskab i første halvleg, og den aarhusianske bjørnebande fik en drømmestart på anden halvleg, som de kom stormende ud til. På blot tre minutter var føringen på ni point forøget til 22 point, og da så det gevaldigt svært ud for udeholdet, hvor flere spillere var tydeligt frustrerede.

Dette varede imidlertid ikke ved længe, da Næstved-spillerne fik en ny tro på tingene. Mike McGuirl, Zach Rollins og Ian Dubose trådte i karakter og indledte jagten på et comeback mod Bjørnene, og undervejs fik de barberet 12 point af 22-points føringen. Dette betød, at der kun var ti point mellem de to mandskaber inden fjerde periode.

Spændingen var intakt, og Næstved viste til tider gode ting, men Bakken Bears viste klassen og lod det aldrig blive helt tæt.

Derfor kunne Bakken Bears køre sejren hjem i en knap så dramatisk fjerde periode, der blev vundet med 22-14 til slutcifrene 90-72.

Kampens topscorer var Bakkens Skyler Flatten, der viste Stephen Curry-lignende egenskaber fra distancen. Flatten skød 8 for 12 fra trepointsland og sluttede kampen med 28 point. Topscorer for Team FOG var Mike McGuirl med 21 point.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for