Skip to content

Bakken Bears er finaleklar – finalemodstander endnu uvist

Facebook
Foto: Kim Haugaard

Undervejs så det ud til, at holdene skulle ud i en kamp fire, men et stort comeback ændrede totalt på kampbilledet.

Dermed er Bakken Bears klar til DM-finalerne som det første hold. Mandag aften lukkede og slukkede Bears deres semifinaleserie mod Horsens IC med en sejr på 100-94. Bjørnene var på et tidspunkt i anden halvleg nede med hele 19 point, men de forsvarende danske mestre ville det anderledes og tog sejren i kamp tre.

Hvem Bakken Bears skal dyste mod om DM-guldet er endnu uvist, idet Randers Cimbria mandag besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 63-97. Holdet fra Sydsjælland gik ellers ind til kamp tre som favoritter ovenpå deres 2-0-føring i serien og ikke mindst hjemmebanefordelen, men kronjyderne fik hul på bylden og er nu bagud med 2-1 i serien.

Der er således lagt op til drama, når Team FOG Næstved torsdag gæster Arena Randers. Kan Randers Cimbria tage endnu en sejr, udligner de serien til 2-20, og så skal serien ud i en altafgørende vind eller forsvind-kamp, der skal spilles i Næstved.

Torsdagens drama i Randers vises på SPORT LIVE og på Jysk Fynske Mediers (JFM) hjemmesider, såsom Stiften.dk.

Læs mere om Bakkens sejr mod Horsens IC her.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for