Skip to content

Bakken Bears er én sejr fra at vinde grundspillet – fredag kommer Randers Cimbria på besøg

Facebook
Foto: Sebastian Breum – @Basketfotografen

I sidste sæson skrev Randers Cimbria historie, da de for første gang nogensinde vandt grundspillet i Basketligaen. Kronjyderne leverede et historisk flot grundspil, men i år har de ikke helt formået at matche den præstation.

En sejr i grundspillet er uden for rækkevidde for Randers, men alligevel kan randrusianerne komme til at afgøre, hvem der går ind i slutspillet på førstepladsen.

Fredag aften tager Randers-holdet den knap 40 kilometer lange køretur sydpå, når de gæster Sparekassen Danmark Basketball Center og Bakken Bears.

De forsvarende danske mestre går ind til kampen som favoritter, og formår de at leve op til favoritværdigheden og slår Randers, ´vinder´ de definitivt grundspillet i Basketligaen. Men skulle blive det til Randers-sejr, er intet endnu sikkert.

Men kampen fredag aften er af stor betydning for begge hold, for igen i år er det tæt i toppen.

Bakken Bears har blot fire point ned til Svendborg Rabbits, Horsens IC og Team FOG Næstved, der alle har 30 point. Enten Horsens eller Næstved vil stå med 32 point efter i aften, så med et aarhusiansk nederlag til Randers vil det pågældende hold ånde Bakken Bears i nakken.

Omvendt har Randers behov for at få indsamlet nogle point, da de står med 20 point forud for kampen mod Bakken. I skrivende stund indtager de femtepladsen og er således ikke et af de fire hold, der skal spille semifinaler, når Playoff A er slut. En sejr mod Bakken Bears kan altså få stor betydning for Randers Cimbria og potentielt også toppen i Basketligaen.

Se det jyske brag på JFM Play. Kampen har tipoff kl. 18:30.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for