Skip to content

Bakken Bears er dansk mester

Facebook
Foto: Bent Adolfsen

Bakken Bears har gjort det igen.

Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken Bears kunne løfte pokalen og lade sig krone som Danmarksmester.

Titlen kom i hus efter en hektisk fjerde DM-finale på udebane i Næstved, som hjemmeholdet længe førte. Næstved gav aarhusianerne kamp til stregen, og det så længe ud til, at Næstved ville tvinge finaleserien ud i en kamp fem.

Men Bakken Bears viste klassen i kampens døende minutter og hentede en sejr på 86-88.

Kampens topscorer var Bakkens Deandre Pinckney med 22 point.

Læs referat fra kampen hos Bakken Bears og Fullcourt.dk.

Bakken Bears fuldendte dermed en i forvejen imponerende sæson, der har budt på svimlende 59 officielle kampe. Bakken Bears sikrede sig titlen i European North Basketball League og blev det første danske mandskab nogensinde til at vinde titlen.

Bjørnene spillede sig også hele vejen til pokalfinalen, hvor Næstved dog trak det længe strå. Bakken var altså tæt på The Treble, men må nøjes med The Double.

Efter opgøret blev Bakkens Gustav Knudsen kåret som MVP i finaleserien.

Foto: Basketfotografen

Flere artikler

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for