Skip to content

Bakken Bears cruiser mod mesterskabet

Facebook
Kan være et billede af 6 personer, personer, der spiller basketball og tekst, der siger "HATTRICK AF SEJRE 1 FINALESERIEN! SPALTNNG Sprekassen DIMMARK PALING JPAL Sparekasien DANMAN JONBOLIS OMMELAD LOF JCN JCNBOIG BO/G SPADING HOMMCUROLP HOMMIC Sparekassen assen DANMA DANMARK JCNBOLIG BLLEDE.PERSILLE ILLEDE PER SILLE MOMMELHOFFC Cin- DNGTNES 88 83 TEAM FOG NASTVED Sparekassen DANMARK HOMMELHOFF|GROU HOMMEL HOMMELHOFF GROUP चेला aiam JCNBOLIG JCN นตววิศัยบธ"
Credit: Bakken Bears

Det begynder at ligne endnu en titel til Bakken Bears.

Torsdag viste Bakken Bears atter, at de er en klasse for sig, da Team FOG Næstved blev slået i Sparekassen Danmark Basketball Center med 88-83.

Dermed er endnu en DM-titel næsten i hus. Bakken Bears er således blot en enkelt sejr fra at kunne løfte pokalen og krone sig Danmarksmestre for 22. gang.

Undervejs i torsdagens DM-finale 3 var Næstved ellers tæt på at få hul på bylden, da de med ét minut igen var bagud med bare tre point. Sydsjællændernes første sejr i finalerne kom dog heller ikke i denne omgang, da Gustav Knudsen sænkede en treer og endnu en gang fik udeholdet på afstand.

Kampens topscorer var Bakkens Deandre Pinckney og Næstved Gus Okafor hver med 19 point.

Se stats fra kampen her.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for