Skip to content

Årets sidste tv-kamp: Værløse møder BK Amager

Facebook

Året går på hæld, og et 2024 fyldt med masser af basketball fra Basketligaen står for døren.

Men inden vi lukker ned for Basketligaen i 2023 mangler der at blive spillet seks kampe, og en af disse er en tv-kamp på SPORT LIVE.

Torsdag aften kl. 19:15 er der nemlig tipoff til den sidste tv-kamp i dette kalenderår, når Værløse Blue Hawks hjemme i Søndersøhallen får besøg af BK Amager, og begge mandskaber vil selvsagt slutte året på en god note med en sejr.

Allerede fra 18:45 er der basket på kanalen, hvor det er muligt at se SPORT LIVE´s ugentlige basketmagasin ´Overtime´, hvor hvor studievært Jonas Kvist Jepsen og gæster i studiet stiller skarpt på rundens kampe i Basketligaen.

Værløse var overlegne i sidste møde

Torsdagens værter kæmper en intens kamp med BC Copenhagen om sjettepladsen, der er den sidste plads til det forjættede land, Playoff A, og derfor har de brug for en sejr mod BK Amager for at holde trit med holdet fra hovedstaden.

I sidste runde tabte Værløse nemlig mod BC Copenhagen, men med en sejr mod BK Amager vil de være á point i tabellen.

Værløse Blue Hawks, anført af profilerne Mikkel Hauge, Karl Boje Formann og Adam Heede-Andersen, har i skrivende stund fem sejre i 12 kampe, hvorimod BK Amager har haft det væsentligt sværere med blot en enkelt sejr i 13 kampe.

De to mandskaber har mødt hinanden en gang tidligere i denne sæson. Det var tilbage i september, hvor Værløse på udebane trak en sikker 83-102-sejr i land. Dengang var det unge William Højby, Balsa Veljic, Adam Heede-Andersen og Mikkel Hauge, der løb med overskrifterne med flotte præstationer.

I samme kamp viste Oscar Quackenbush og Jesper Stendersø sig også godt frem, men Værløse var alligevel en for stor mundfuld.

Bliver det også tilfældet torsdag aften? Find ud af det på SPORT LIVE fra kl. 18:45.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for