Skip to content

6 spillere fra Basketligaen med i endelig dansk trup – fredag kommer Georgien på besøg

Facebook
Foto: fiba.basketball

Fredag aften står der dansk landskamp på programmet.

Danmark indleder kvalifikationen til EM 2025 hjemme i Arena Næstved mod Georgien, og seks af de sidste 14 spillere i den danske trup har sin daglige gang i Basketligaen.

Fire af de seks finder vi hos Bakken Bears i form af Darko Jukic, Gustav Knudsen, Sylvester Berg og Frederik Drejer Erichsen. Noah Churchill var desuden en del af truppen, men måtte blive erstattet af den tidligere Randers Cimbria-profil Jonathan Klussmann på grund af en skade.

Værløse Blue Hawks repræsenteres af holdets leder Adam Heede-Andersen. Værløses Mikkel Hauge var også en del af den danske bruttotrup, men klarede ikke cuttet.

Sidst men ikke mindst har Randers Cimbria også sendt en spiller i landsholdstjeneste. Morten Bülow er nemlig blevet kaldt ind på efterbevilling grundet en skadet Sami Eleraky.

Danmark møder Georgien kl. 18.30 fredag aften. Næste landskamp er på mandag på udebane mod Finland.

Bliv klædt på til landskampene ved at hoppe over på Fullcourt.dk, der har skrevet flere artikler inden kampen mod Georgien.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for