Skip to content

Ugens TV-kamp Værløse Blue Hawks vs. BMS Herlev

Facebook
Marqus Marion i blåt
Foto: Robert Dines Rasch

Ungdommens opgør.

Der bliver fart over feltet, når der i aften på SPORT LIVE, vises basketball direkte fra Søndersøhallen. De evige rivaler, Værløse Blue Hawks og BMS Herlev, spiller deres anden kamp imod hinanden, og denne gang er det Værløse på hjemmebane. Det bliver dog ikke det samme i Søndersøhallen, da den normalt intime og larmende hal desværre ikke vil være fyldt med hverken klubbens unge eller ildsjæle til at støtte holdet. Heldigvis er det dog TV-kamp, så der kan heppes hjemme fra stuerne.

Værløse Blue Hawks skal kigge langt tilbage efter deres seneste sejr i Basketligaen, som var d. 28. oktober da de slog BK Amager på udebane i deres sidste TV-kamp. Deres sidste kamp i ligaen var imod Bears Academy, hvor det blev til et 1 points nederlag – et hold de få dage forinden slog ud af pokalturneringen. Der har været noget ustabilitet i spillertruppen. Man har ikke fået så meget ud af Elhadji Dieng, og som tidligere nævnt, er deres anden store spiller Jacob Nielsen skadet. Presset har været stort på Værløses unge men rutinerede guards, og det har været der, de har matchet deres modstandere bedst.

BMS Herlev er hverken langt foran Værløse Blue Hawks, eller langt bag Bears Academy der lige nu ligger på en 6. plads i ligaen. Dette gør kampen ekstra vigtig for dem i jagten på top 6 placeringen efter 18. spillerunde. Der har den sidste måneds tid været nogle skader på holdet. Det har heldigvis været småskader, og efter nogle hårde kampe er BMS Herlev ved at have fuldt hold igen. BMS Herlev sagde farvel til Tirus Smith, hvilket har givet mere plads til unge Marqus Marion og Nicholas Posborg på 4/5’er positionen.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for