Skip to content

Ugens TV-kamp Værløse Blue Hawks vs. BMS Herlev

Facebook
Marqus Marion i blåt
Foto: Robert Dines Rasch

Ungdommens opgør.

Der bliver fart over feltet, når der i aften på SPORT LIVE, vises basketball direkte fra Søndersøhallen. De evige rivaler, Værløse Blue Hawks og BMS Herlev, spiller deres anden kamp imod hinanden, og denne gang er det Værløse på hjemmebane. Det bliver dog ikke det samme i Søndersøhallen, da den normalt intime og larmende hal desværre ikke vil være fyldt med hverken klubbens unge eller ildsjæle til at støtte holdet. Heldigvis er det dog TV-kamp, så der kan heppes hjemme fra stuerne.

Værløse Blue Hawks skal kigge langt tilbage efter deres seneste sejr i Basketligaen, som var d. 28. oktober da de slog BK Amager på udebane i deres sidste TV-kamp. Deres sidste kamp i ligaen var imod Bears Academy, hvor det blev til et 1 points nederlag – et hold de få dage forinden slog ud af pokalturneringen. Der har været noget ustabilitet i spillertruppen. Man har ikke fået så meget ud af Elhadji Dieng, og som tidligere nævnt, er deres anden store spiller Jacob Nielsen skadet. Presset har været stort på Værløses unge men rutinerede guards, og det har været der, de har matchet deres modstandere bedst.

BMS Herlev er hverken langt foran Værløse Blue Hawks, eller langt bag Bears Academy der lige nu ligger på en 6. plads i ligaen. Dette gør kampen ekstra vigtig for dem i jagten på top 6 placeringen efter 18. spillerunde. Der har den sidste måneds tid været nogle skader på holdet. Det har heldigvis været småskader, og efter nogle hårde kampe er BMS Herlev ved at have fuldt hold igen. BMS Herlev sagde farvel til Tirus Smith, hvilket har givet mere plads til unge Marqus Marion og Nicholas Posborg på 4/5’er positionen.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets