Skip to content

Ugens TV-kamp theView Copenhagen vs. Randers Cimbria

Facebook
Hannibal Salomon i hvid
Foto: Matthias Storegaard – Stuntdouble Media

Bold i Nørrebrohallen.

Tirsdag aften vil der for første gang i nyere tid blive vist basket kamp live på TV fra Nørrebrohallen, når theView Copenhagen tager imod Randers Cimbria.

theView Copenhagen har to kampe tilbage, inden Basketligaen deles op i play-off 1-6 og 7-10. Efter deres sidste TV-kamp imod BK Amager blev de taberdømt og frakendt yderlige 2 point, grundet ulovlig brug af en spiller. Derfor er de indtil videre havnet på en niendeplads. Kan the theView få en sejr eller to mere på kontoen, vil det stille dem godt i forhold til placering i play-off 7-10 finale. Der er dog flere ting, der skal falde på plads, hvis det skal blive til en sejr over Randers Cimbria. Zeke Moore, der ellers er nummer et i alle statistikkerne, blev i sidste kamp imod Randers Cimbria kun noteret for 4 point, 7 rebounds og 2 assist på 26 minutter.
Denne gang er der dog lidt mere bredde i truppen, eftersom at Durell Vinson og Adrew Ramírez har indtaget to vigtige roller på holdet.

Randers Cimbria har vundet deres tre sidste kampe, og kommer formentlig ind til denne kamp med stor selvtillid. Sidst blev det til en sejr på 40 point, og ligesom theView har Randers Cimbria også fået mere bredde på holdet. Tre spillere er tilbage og aktive for holdet, nemlig Esben Reinholt, Brandon Randolph og Joshua Fortune. Der er efterhånden ingen tvivl om at Randers Cimbria bliver et utroligt spændende play-off hold.

Du kan se kampen kl. 19:15 på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE, optakten starter kl. 19:00.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for