Skip to content

Ugens tv kamp Team Fog vs HIC

Facebook

Næstved er klar til tv kamp.

Torsdag d. 7. oktober kl. 19:15 går Horsens IC for tredje uge i træk i kamp på SPORT LIVE. Denne gang gæster de Team Fog Næstved, som har vundet deres første to kampe i sæsonen, hvorimod Horsens IC stadig står uden sejr.

Horsens IC har spillet to meget tætte kampe på tv imod Bakken Bears og Svendborg Rabbits. Til Horsens frustration er begge kampe løbet fra dem omkring midten af 4. quarter. Horsens kan dog være fortrøstningsfulde, da forstærkningerne er på vej. Soufi Diakite har fået spilletilladelse og ventes snart tilbage med holdet efter fødslen af sit barn, Andy Cleaves meldes klar til sin første kamp i Basketligaen på torsdag og Siler Schneider afventer sin arbejdstilladelse klar fra dag til dag.

Team Fog Næstved har fået 4 ud af 4 mulige point til at starte sæsonen med. De var i første kamp imod Randers Cimbria med fuldt mandskab, men da de sidste onsdag spillede imod BMS Herlev var det uden Alonzo Nelson-Ododa og Bubu Palo, der sank de sidste 2 point fra linjen i den tætte sæson åbner imod Randers Cimbria.

En tæt pakket Næstved Arena skal danne rammerne for et brag af en basket kamp. Vil Horsens IC endelig få point med hjem, eller fortsætter Team Fog Næstved deres sejrsstime?
Optakt til kampen starter kl 18:30 på SPORT LIVE med OVERTIME, hvor Team Fog Næstveds forward Mathias Bak Christensen er på besøg i studiet.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets