Skip to content

Ugens TV-kamp Team Fog Næstved vs. Værløse Blue Hawks

Facebook
Holger Rasmussen i hvidt
Foto: Robert Piil

Kampen om Sjælland.

I aften tager Team Fog Næstved imod Værløse Blue Hawks i Næstved Hallerne. Selvom holdene ligger i hver deres ende af tabellen og der er 5 sejre imellem dem, er det på nuværende tidspunkt et opgør imellem Sjællands to bedste hold.

Team Fog Næstved har ligget godt på tredjepladsen hele sæsonen igennem, men den tredjeplads er langt fra sikret og derfor er sejre i de sidste kampe af sæsonen meget vigtige. Horsens IC har stadigvæk seks kampe tilbage og kan dermed udligne på 13 sejre og indtage pladsen på point. Randers Cimbria er også med i buddet om tredjepladsen de to hold kan ende på samme antal sejre. I sidste kamp måtte Team Fog Næstved undvære Mathias Bak Christensen om dette er tilfældet i denne kamp vides endnu ikke.

Værløse Blue Hawks har fem svære kampe tilbage i sæsonen og ligger lige nu på syvendepladsen. De har to gange indtil videre været tæt på at slå et af top holdene og tiden er ved at være knap hvis de skal nå det denne sæson. Det er specielt på guard siden at Værløse har en fordel i kampene.

Kampen kan ses på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE kl. 19:15 og inden kampen kan du se basketmagasinet OVERTIME kl. 18:30 efterfulgt af optakt kl. 19:00.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for