Skip to content

Ugens TV-kamp Team Fog Næstved vs. BMS Herlev

Facebook
Mathias Bak Christensen i hvidt
Foto: Robert Piil

Live fra Næsted Hallerne.

Team Fog Næstved har længe ligget på tredjepladsen i ligaen, og vil med en sejr i dag kunne skabe en lille smule afstand til Randers Cimbria. Det eneste der skilder de to hold på nuværende tidspunkt er, at Randers har spillet og tabt en kamp mere. Der skal dog ikke tages for let på opgaven. Godt nok har man slået BMS Herlev før, men det unge hold har også drillet i perioder. Team Fog Næstved har siden afgangen af deres store spiller, Akim Jonah, hentet en ny forward ind i Che Bob. Det bliver dog formentlig ikke i denne kamp, at han får sin debut, da holdet på nuværende tidspunkt afventer hans licens. Kampen er sidste chance for Team Fog Næstved inden weekendens pokalsemifinale imod Bakken Bears, til at få styr på tropperne og eventuelt afprøve nogle taktiske ændringer. Kameron Williams har i de sidste to kampe været utroligt effektiv, senest med 26 point imod Bakken Bears, hvor Martin Poulsen ligeledes leverede 15 point.

BMS Herlev ser frem til deres tredje kamp på seks dage, og selvom de måske ikke havde den bedste start imod Værløse Blue Hawks, fik de rettet op på skuden i kampen imod Randers Cimbria. Den unge lovende Leonardo Carlino førte an for BMS Herlev med 24 point, og langt hen af vejen var kampen indenfor rækkevidde. Nicholas Posborg, der ellers kun spiller ti minutter i gennemsnit per kamp, blev noteret for 12 point, hvilket er det højeste han har scoret i sine første tyve Basketliga kampe.
BMS Herlev er kun to kampe fra 6. pladsen, og skal de være en del af play-off 1-6, vil en sejr i dagens TV-kamp være en god start.

Kampen kan ses på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE kl. 19:15, optakten starter kl. 19:00.

Flere artikler