Skip to content

Ugens TV-kamp Svendborg Rabbits vs. theView Copenhagen

Facebook
Corey Silverstrom i hvid
Foto: Tom Andreasen

Live fra Sydfyn.

Vi skal helt tilbage til torsdag d. 11. november hvor Svendborg Rabbits sidst skulle have spillet TV-kamp i Rise Sparekasse Arena, kampen blev desværre aflyst grundet Covid-19 men dette er ikke tilfældet i dag.

Svendborg Rabbits har været tæt på perfekte i sæsonens 10 runder, og har kun lidt et nederlag til Bakken Bears. Til trods for at de i flere kampe måtte undvære en eller flere profiler, har de vist, at de er et af de klare tophold i Basketligaen.  Senest blev det til en sejr over BMS Herlev, hvor specielt Corey Silverstrom skinnede igennem og blev noteret for 35 point, 5 rebounds og 4 assist. En af Svendborgs store styrker findes på guard positionen, hvor deres firkløver bestående af Sebastian Åris, Tyre Gathright, Corey Silverstrom og Brandon Norfleet tilsammen scorer 49.1 point.

theView Copenhagen har endeligt fået Durell Vinson på banen, og har vundet deres sidste to kampe. Senest var det imod BK Amager, hvor der var debut til Andy Ramrírez, som stemplede ind i Basketligaen med 22 point, 7 rebounds og 5 assist. Selvom den tidligere Svendborg Rabbits profil tilføjer lidt ekstra størrelse til holdet, har man i de sidste kampe manglet den unge center Laurits Halstad, der har været ude med en skade.
Holdets indtil videre største profil, Zeke Moore, sad også ude i sidste kamp med en mindre skade, men forventes tilbage i kampen imod Svendborg Rabbits. Sidste gang theView Copenhagen havde Zeke Moore, Andy Ramírez og Durell Vinson på banen sammen var i preseason, og det må forventes, at være noget theView Copenhagen ser frem til at have igen.

Du kan se kampen live med optakt fra kl. 19:00 på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE.

Flere artikler